söndag 8 mars 2009

Love your smile


När jag tittar på den här layouten längtar jag efter varma sommarkvällar. Fotot är från en sån kväll i juli 2003. Vi sitter på en uteservering i Salabacke, där vi bodde innan vi flyttade till Funbo. Robin är 8½ år. Oj vad tiden går.

Jag har använt ett grönt mönstrat papper från Pink Paislee från deras Spring Fling Collection. Pappret heter Green Lace och hade redan från början fina kanter. Underst har jag använt ett cardstock i mörklila, samma papper används som fotomatta. För att fotomattan skulle matcha det gröna pappret ritade jag av en bit av kanten och skar ut samma mönster.


Blommorna är utstansade av samma papper som jag använt i layouten. Alla gröna blommor är chalkade med Fluid chalk i färgen chesnut roan och på blommorna i blått har jag målat vita prickar och vita konturer.Den lilla fågeln till höger är utstansad från Bosskut. Den har fått glitter på vingen.


Texten, fjärilen och den svarta girlangen överst på layouten är rubons.

3 kommentarer:

Marja sa...

Tack för fina kommentarer på min blogg!! Du gör ju fantastiskt fina Lo´s här kommer jag definitivt leta inspiration fler gånger! Lägger till dig på länkarna jag med!
Undrar vad du använt för stans till blommorna de är ju underbara!

Kram Marja

Lotta sa...

Heja, Karin! Jag vill se mera! Ska du till the Scrapbookstore imorgon? Jag vet inte om jag ska...

Karin sa...

Marja: Som du säkert redan sett så har jag svarat dig på din blogg angående blomstansen. Tack för dina komplimanger, jag blev jätteglad!
Lotta: Jag vill se mera av dina LO´s också! Kanske dags för dig att börja blogga?! Jag ska ut med jobbet imorgonkväll så jag kan tyvärr inte komma på scrappingen.:(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...