tisdag 8 mars 2011

September Rythm ...


Hej!
Mina kort med Ching-Chou Kuiks motiv fortsätter ramla in här på bloggen ... jag hoppas att ni inte ledsnar :) Den här fina stämpeln heter September Rythm och är färglagd med Promarker. Alla mönsterpapper till det här kortet kommer från GCD Studios "Ella Blue", en serie dubbelsidiga vackra papper med vintagekänsla.

Blommorna är gjorda med EK Success retroflower punchar. Innan jag punchade ut blommorna har jag stämplat blommotiv på mönsterpappret. Blomstämplarna ingår i stämpelsetet Grunge Collection från Stempelglede. I mitten av varje blomma har jag lagt en droppe med Paper Pen.
  

En mycket användbar Spellbinder är denna som heter Fancy Tag.

Insida.

Baksida.

Jag tänkte tipsa er om en bloggcandy som finns på The Scrapbookstores alldeles superfärska blogg! Josefine lottar ut över 220 st blommor och blad, vinnaren dras första april. Passa även på att kika på den nya fina hemsidan!


Nu har jag lite brådis med ett bröllopskort som ska vara klart till på lördag, det blir nog pyssel resten av kvällen! Inte mig emot. :) Tack för titten!

10 kommentarer:

Anonym sa...

Skulle vara kul om du visade något från ping pong pitt!

Karin sa...

Tack för den syster-yster! Såg dig på TV6 igår!! :)

Tab sa...

Wonderful card, hun! Love the image and the gorgeous colours you have used!
I love the picture of your bunny, I have too of those, they are just delightful creatures.
Hugs Tab xxx

smuulan sa...

Åh, så vackert kort!

Annelie sa...

Jösses så snyggt. Jag har ju också gått å blivit kär i dessa stämlar men e ju tyvärr ingen hejjare på att göra kort till dom : )

.::CaRiN::. sa...

Hej Karin! Vilket vackert kort! Jag blir då inte less på Sweet Pea stämplarna iaf! ;) Roligt att du använder Stempelgledes blommor med retropunchen! Dom blir alltid snygga! :D Du får lägga ut ditt målade motiv med distresserna någon dag, det blev säkert superbra! :D Nu blir det TV för min del.. är lite trött som vanligt..! ;) KrAAM!

linnzan sa...

Underbart kort vännen! Stämplarna kan man inte få nog av, vi vill se mer här på bloggen.....
Kram

Leva med BRCA sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
jennifer sa...

you have some super lovely cards! I would love to feature them during Sweet Pea's customer appreciation week, you can email them anytime!

Jasmine - säljer handgjorda kort sa...

Du gör så himla fina kort! <3
Kram

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...