torsdag 21 juni 2012

Trevlig Midsommar!Mina kollegor kan inte undgå att jag pysslar ... Verktygsväskan full med pysselsaker får ibland följa med in på jobbet och då brukar dom nyfiket snegla lite på alla "konstiga" verktyg.
Det här kortet beställde en kollega till sin sambo och hon fyller år på självaste Midsommarafton.
Jag har använt Bo Bunnys fina mönsterpapper från serien Little Miss, det här heter Jaquoya. Ett dubbelsidigt papper med prickar på ena sidan och blommor på den andra.

Provdockan från Tim Holtz är verkligen en favorit i pysselväskan. Här blev det prickig klänning och svart spets. Jag har stansat ut den i tjock kartong och färgat in med distressdyna.

Nu önskar jag er alla en riktigt varm och solig Midsommar!
Kramar från

11 kommentarer:

Iffa ...... sa...

Underbart, alldeles underbart kort!!!
Jag älskar oxå provdockan, så fint du har "klätt" henne idag =)
Det pappret från Bo Bunny var underbart, helt ljuvligt.
Snygg die du använt till skrivrutan.
snygga detaljer på framsidan, älskar när det är lite sprucket.

Önskar dig en trevlig midsommarhelg!
Kram Iffa

Anneli sa...

Jättefint.
Önskar dig en riktigt trevlig midsommarhelg.
Kraaaaaaaaaaaam Anneli

Mona sa...

Så underbart kort Karin helt fantastiskt kan nästan inte se mig mätt på det. så vackert papper och så många fina detaljer du kan verkligen få till det. Så glad hon måste bli när hon får det här underbara kortet.
Önskar dig en riktigt trevlig midsommar
Kram Mona

.::CaRiN::. sa...

Snyggt! :D Förstår att provdockan är en favorit! Väldigt användbar och fin! :D Hoppas ni har en skön och mysig midsommarhelg! Det har vi, slapp och mysig med god mat och lite sol! Det blir grillning om ett tag! Kram!

MezzaNotte sa...

Ljuvligt kort som vanligt, det är verkligen läckert hur du fått till ditt kort. Ja, provdockan är en favorit. Ha en fortsatt härlig sommar! Så ses vi pysslandes i höst! Kram Katja

Pernilla ~Pillan~ sa...

Jätteläckert kort!! Så mycket fina detaljer att titta på. Jag "övar" mig på att få in fler detaljer på mina kort, blir ofta mer stilrena.. Mottagaren måste blivit väldigt nöjd!

Strömstad Scrapbooking sa...

Jättefint Karin! Precis som ovan håller jag med om att du är så bra på detaljerna. Man upptäcker fler och fler saker på dina kort. Kram Anna

Prickan sa...

Vilket fantastiskt ljuvligt kort du gjort, så glad mottagaren måste blivit. Så dina jobbarkompisar tycker att du har konstiga saker i verktygslådan ;-) Hoppas att du får en underbar sommar med sol och bad. Kram anna

Gitte sa...

Wauuuuw sikke et smukt kort. :-)

Emma sa...

Jättefint kort! Undrar vart du köpt din signaturstämpel? Skulle oxå vilja ha en med min namn på. Det blir aldrig fint att skriva dit det till en handmade -stämpel.

Emma sa...

Jättefint kort! Undrar vart du köpt din signaturstämpel? Skulle oxå vilja ha en med min namn på. Det blir aldrig fint att skriva dit det till en handmade -stämpel.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...