söndag 20 januari 2013

Friends like you - ett pås-kort

 

Hej!
Jag vill börja med att tacka för kommentarerna på mina ATC. Kul att få respons och allra helst när man provar något nytt! De flesta korten har jag bytt bort och jag har fått en massa fina ATC från andra pysslare. Jättekul!
Jag ska ju på denna stora pysselträff vid Globen i april så till dess måste jag ha gjort nya.
 
Blogger strular för mig igen och jag kan inte ladda upp nya foton från min dator. Den här gången är det inte lagringsutrymmet som är fullt utan jag får inte upp rutan där man klickar för att hämta bilderna på datorn. (Den som är högst upp normalt.) Till vänster kommer alternativen att hämta från Picasa, den här bloggen, mobilen osv men jag får inte upp rutan där man söker på datorn.
Konstigt, ena dagen funkar allt som vanligt och den andra gör det inte det. Jag har varit med om det här förut men då har det varit så nån dag och inte i över tre veckor som nu ... Har nån av er nåt tips tas det tacksamt emot!  
Kortet jag visar idag gjorde jag till min väninna som fyllde år i somras. Det har jag haft i Utkast-mappen sen dess och då passar det ju bra att lägga ut det nu när det inte går att lägga in nya bilder. 
 

Kortet är gjort av en brun papperspåse. Textstämpeln på framsidan är från Whimsy Stamps. Till den har jag även använt tillhörande die så man får den fina "frimärkskanten".
I kortet sitter ett litet minialbum med foton.Vi har varit ute en stund idag i det fina vädret, bl a eldades julgranen upp. Det har varit väldigt kallt här, - 26 grader men nu är det varmare igen
Nu ska jag sätta mig vid pysselbordet. Hoppas att jag så småningom kan visa er det jag håller på med!
 
Peace and love

8 kommentarer:

Iffa ...... sa...

Så stönigt när bloggen krånglar. Min funkar just nu men strular lite med att kunna bläddra i den när kort skall väljas....hoppas du får din att funka så du kan lägga in nya! Jag har märkt att nu när jag använder chrome så strular det mer.....men det brukar funka bättre om jag har en annan flik öppen just när korten skall tankas över......knepigt =)
Detta kort som du gjort för ett tag sedan är i vart fall väldigt fint!!! Mycket roliga detaljer och superfina papper.
Kram Iffa

Anne sa...

Kjempelekkert kort, så gjennomført stil! Flotte farger og nydelig pynt. :)

Klem, Anne.

Lone sa...

Hej snälla, va kul med ett påskort, jag blir helt sugen på att göra ett. Jag har samma problem med bloggen i bland men då lösar jag det vid addera bilder i HMTL mode... Lycka till och kramar!

MezzaNotte sa...

Så fint och välarbetat kort. Din vännina måste blivit glad som vackert som det är. Hoppas det löser sig med bloggen, vet inte vad som kan göras.

Ska bli roligt och se hur de nya ATC korten kommer att de ut. Måste ta och göra ett gäng jag med.

Kram och ses

Susy sa...

Så otroligt vackert pås kort du har gjort, Karin!
Underbart!
Så fina dekorationer!

KRAM TILL DIG!
SUSY

Charlotte sa...

oj så fint detta är. snygga färger och väldigt snyggt påskort. Gillar alla dina detaljer och det fina pappret du satt på insidan med den lilla flickan:)
Kram Charlotte

linnzan sa...

Hej kompis!
Shit vad fint det blev och kul idé med ett minialbum i.
Synd att jag inte kan komma imorrn på pysslet, får bli nästa onsdag.
Kram

Jasmine sa...

Mycket fint gjort, du är verkligen duktig på att skapa.
Kram

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...