fredag 24 maj 2013

12 Tags of 2013 - MajÄntligen fredag, vad härligt!

Idag visar jag min maj-tag, inspirerad av Tim Holtz.
 Den var riktigt rolig att göra för som alltid med den här utmaningen, så lär man sig nåt nytt.
Den här gången skulle man använda rubons. Det har jag inte använt på länge så jag rotade fram lite rubons från gömmorna och satte igång.
Jag distressade tagen med olika Distress Inks, skvätte på lite vattendroppar och värmde med embossfönen.
Sen gnuggade jag olika rubons lite här och där och efter det har jag stämplat med motivstämpel från La Blanche. Och det är då det häftiga händer, stämpelfärgen lägger sig ovanpå dina rubons och du kan välja om du vill ha det så eller försiktigt ta bort stämpelfärgen. På så vis får man stämpelmotiv och rubons i olika lager. Häftigt tyckte jag!


"Life is good" är en stämpel från Tim Holtz stämpelset Simply Sayings.En liten berlock med en utstansad femma får symbolisera månaden maj.
Berlocken har jag duttat vi gesso på, en liten bit mönsterpapper bakom femman och sen  3d lack ovanpå.

Så här såg TH:s maj-tag ut:Hoppas ni alla får en härlig helg!

5 kommentarer:

Mona sa...

Jag tycker dina tags är super fina och än så länge så leder du med 5-0 mot Tim Holtz Dina är så välarbetade och genomtänkta med en mera kvinlig tuch. Ser fram emot att få följa de övriga 7som är kvar
Ha det så skönt i helgen
Kram Mona

Iffa ...... sa...

Hej!
Dina tags är fantastiska i alla sina olika tekniker. Denna har du fått till att få en mycket snyggt djup i! Så läckert det kan bli med rub-ons....det var längesedan jag använde det oxå =)
Ha en fin helg!
kram Iffa

Gitte sa...

Super flot Tag.

linnzan sa...

Hej kompis!
Super snygg. Jag tycker också att din är snyggare än Tims...

Kram

ÅsaJ sa...

Hej!
Härliga färger och snygga stämplar! Tack för en fin kommentar på min blogg. Jag har nästan inte varit in på min blogg alls på någon vecka. Har inte någon inspiration alls för scrapande och bloggande. Jag hoppas att det vänder snart för det är så skön avkoppling. Jag har ganska så nyss fått en lite tråkig diagnos, inget allvarligare, men trots allt medicinering resten av livet så det känns lite tungt. Därför all scraplust gått och gömt sig tror jag... Jobbar som lärare så snart har jag sommarlov och tänker ta nya tag med skapandet... Hoppas jag :-) Hoppas du kan njuta lite ute om dagarna. I helgen var jag i dina trakter med mina töser. Vi hade en må bra helg på hotell i Uppsala :-) Kram

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...