söndag 11 januari 2009

Storasyster och lillebror ...Dom här söta barnen bor i huset brevid oss och ibland kommer dom över och hälsar på. Bilderna är tagna i oktober 2008 och Ida och Samuel är 3½ resp. 1½ år.

På Idas layout har jag använt röd cardstock och mönsterpapper från Daisy Bucket Designs, serien heter Love You och papperet First Love. Blommor från Panduro och Prima. En brad i form av ett hjärta från Making Memories och röda rhinestones.

Samuels layout är gjord av brun cardstock och ett mönsterpapper som jag tyvärr inte vet vad det heter. Pappersblommorna är utskurna från ett papper från My Minds Eye och dekorerade med knappar och glitterlim. Jag har även använt min vita ZIG-penna för att markera kanterna på blommorna. Tack för titten!

3 kommentarer:

linnzan sa...

Halloj! Hoppas helgen har varit bra! Vad jag längtar efter våran beställning från Bumblebee. Vad söta layouterna blev. Vilket alfabet har su skrivit Samuel med? (jag fick alfabet av USA kompisen Anna, tjoho).

linnzan sa...

Jag har föresten en "award" till dig på min blogg!

Karin sa...

Hej Linn! Helgen har varit bra, lugn och skön hemma helg. Alfabetet heter Metro Skinni Min
ni, jag ropade in det utstansat på Tradera förra året. Jag längtar också ... Hoppas paketet kommer imorron! Tack för awarden, blev jätteglad!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...