söndag 4 januari 2009

Vi två ...
Tomas och jag förlovade oss i somras på vår 10-års dag, den 11 juli i Smögen. Dom senaste 3 dagarna har jag ägnat mig åt att scrappa fotona från den kvällen. Nu när det är klart känns det lite tomt. Vad ska jag göra nu då? Det här är nog det roligaste jag har gjort hittills. Jag vet inte om det är för att papprena från K & Company "Blue Awning" är så otroligt fina eller om det är för att korten påminner mig om den där mysiga kvällen. Kanske både och!

Jag har använt mina nya stämplar som kom i brevlådan i fredags från Pysselpassion. Dom blev favoriter direkt! Sen har jag rivit och skrynklat papper en hel del, och "smutsat" ner både kanter, blommor och bokstäver. Här är hela listan över material:
Papper: K & Company "Blue Awning", Kelly Panacci "Moments in Time", mörkblå cardstock
Blommor: You Do & Prima
Brads: Basic Grey, Making Memories & You Do
Pärlor & Rhinestones: Kaisercraft
Chipboardalfabet: K & Company
Stämplar: Det vackraste (Inkido) & Din för evigt (Pysselpassions egen)
Chalks: Colorbox Cat Eye i färgerna Creamy Brown, Chesnut Roan & Copper, Versa Color i silver
Fotomattor: Kantstans från Fiskars & mönstersax
Övrigt: Stansade blommor och hörn (Bosskut), sidenband, öljetter, spets, liten spetsduk och gamla knappar.

2 kommentarer:

linnzan sa...

Hej Karin!
Jag visade mamma din blogg idag och vi tyckte båda att de här layouterna är helt underbara! Jag såg på Yll och Tylls hemsida att de har stickcafé varannan onsdag och jag tänkte prova någon gång, kanske du vill vara med? Vi ses imorgon.
Kram kram

Karin sa...

Hej Linn! Tack för ditt beröm!! Jag hänger gärna med på stickcafé nån onsdag. Min stickning ligger ju bara i en låda nu för tiden. Ses!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...