måndag 17 augusti 2009

Två vintagekort ...

Mitt hjärta är ditt ...

Den första arbetsveckan efter semestern avslutades i fredags med kräftskiva nere vid sjön här där vi bor. Det var jättetrevligt och mysigt på alla sätt och vis, men det känns verkligen att sommaren börjar ta slut nu. Fuktigare, råare luft och riktigt mörkt på natten. Hur mycket jag än tycker om hösten så önskar jag att sommaren kunde få vara lite längre, den går ju så fort!

Vintage blev temat när jag knåpade ihop några kort i helgen. Det var riktigt kul att pyssla och vintage är ett favorit tema.Fjärilen har jag hittat på internet, skrivit ut på overhead, klippt ut och sen dekorerat med glitterlim.

Insidan av kortet. Mönsterpappret kommer från My Minds Eye.

Tack för titten, ha en trevlig kväll!

4 kommentarer:

Heidi sa...

Takk for den hyggelige kommentaren i bloggen min. Virkelig vakre kort, og for en flott ide å skrive ut sommerfuglen på overhead, det må jeg også prøve:-)

Änglarnas hus sa...

Men vilka härliga kort du gjort.. skulle göra sig snyggt mot allt vitt hemma! :)

Må så gott!
//Sanne

Carin sa...

Men håh vilka underbara kort! Vackra och romantiska! :D Vintage rockar! 8) Måste prova det själv någon gång! :) Och ja, det känns att hösten börjar komma! Jag gillar också den men tycker sommaren sprang iväg som alltid?! Men nu får vi köpa höstkläder, en rejäl och mysig halsduk, tända ljus och pyssla! Inte helt fel det heller! ;) KraaM!

linnzan sa...

Underbara kort som alltid. Gillar verkligen din idé med fjärilen (kanske man kan få dig att skriva ut något på OH åt mig, blink blink). Hoppas det gick bra att vakta båten!? Ses på tisdag! Kram kram

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...