lördag 14 november 2009

Sirlig jul ...

Tänd ett ljus i mysig vintertid ...

Jättefina stämplar från Kortmakaren, designade av Jennie, landade i min brevlåda häromdagen och jag som inte pysslat på hela veckan var väldigt sugen på att prova dom. Så igårkväll gjorde jag ett julkort med flera av stämplarna och söta Guardian Angel från Sugar Nellie.


Jag har färglagt med Promarkers och stansat ut ängelmotivet med Spellbinders Labels Five. Mönsterpapper från My Minds Eye "Signature Christmas".


Arket med julstämplarna heter Sirlig jul och är helt underbara. Precis till helgen släpps ett nytt ark med julstämplar, jag har bara sett några smakprov ännu men dom finns nog snart att beskåda hos Kortmakaren.
Det är verkligen grått och tråkigt ute idag, så det blir nog lite mer pyssel nu. :)
Ha en riktigt skön helg!

2 kommentarer:

Carin sa...

Hej Karin! Vilket vackert kort! ♥ Textstämpeln är ju underbar! Ser att du sytt på kortet, det är en fin detalj! Undra o jag ska "orka" ta fram symaskinen också?! ;) Det värsta är att den tar ju en hel del plats på pysselbordet! :P Har inte hunnit pyssla något i helgen men hoppas det blir av i veckan! Ha en skön kväll och en fin måndag imorgon! Kram!

Sofie sa...

Hej Karin! Vad roligt att du tittade förbi min blogg :) Det är förresten ett armband på bilden inte ett halsband, glömde skriva det... fast det kanske vore snyggt som ett halsband också, du gav mig en idé som jag måste testa! Har du lust så kan du såklart vara med i mina utlottningar, annars kan du såklart beställa smycken av mig. Kollade lite på din blogg och jag måste bara säga: Wow! Väldigt fina kort!
Mvh
Sofie

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...