söndag 8 november 2009

Vi önskar er en ...

... God Jul och ett Gott nytt år ... (mja ... kanske lite tidigt ännu ... )

I onsdags var jag och pysslade i scrapbutiken, det var några veckor sen sist så det var jättekul att träffa alla tjejer igen! Där hittade jag den här fina julstämpeln och jag kunde inte hålla mig utan gjorde ett julkort med den direkt när jag kom hem. Stämpeln är embossad i färgen vintage. Mönsterpappret kommer från My Minds Eye´s fina serie Signature Christmas. Kanske inte de mest traditionella färgerna på ett julkort men det är trevligt med lite variation!

I helgen har vi firat min älsklings födelsedag med goda vänner i Gävle. Det blev bl a middag på Church Street Saloon, ett kul ställe med mycket god mat. När vi kom hem idag var jag riktigt pysselsugen, så jag gjorde en layout på eftermiddagen, kommer på bloggen snart!
Ha en trevlig kväll!

1 kommentar:

Carin sa...

Hej Karin! Vilket fint julkort! Jag gillar julkort i "otraditionella" färger! Håller med om att stämpeln är jättefin! Jag har blivit lite "lat" nu för tiden för att embossa, men måste nog använda det lite mer framöver! Det blir ju så fint! Imorgon ska jag pyssla med en tjejkompis, det blir kul! 8) Så sambon blev inte sugen att pyssla? He he! :P Nå ja, större under har ju skett med historien i bakfickan?! ;) Vi hörs! Kram!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...