onsdag 14 april 2010

Ett kort med kärlek ...

I lördags besökte jag Trädgårdsmässan i Stockholm, det var perfekt väder för att gå på mässa - grått och regnigt. Massor med folk och bilar, vi fick parkera längst bort och sen snirkla mellan lera och pölar för att ta oss ut på asfalterad väg. Väl där inne var det som om sommaren pågick för fullt. Massor med fina planteringar, grönt, härligt gräs, stora blommande magnoliaträd och blommor i massor. Man får mycket inspiration till sin egen trädgård. Ideérna blir många och energin är ju väldigt stor så här på vårkanten ... Vi får se hur mycket som blir gjort!


Jag har gjort färdigt ett kort i veckan. Det går i blekt rosa och brunt och temat är - kärlek. :) Kanske passar det till ett bröllop. Mönsterpappret kommer från Inkido och heter Satin Sand. Ovanpå det har jag fäst ett cardstock med Stempelgledes fina hjärtstämpel. Jag har använt en hjärtstämpel till, embossat den i vitt och sen klippt ut och fäst med distanskuddar ovanpå det andra hjärtat. Jag färgade in hjärtat i kanterna med två distressdynor i färgerna Walnut stain och Tattered rose. Textstämplarna kommer från Inkido och alla stämplar på kortet (förutom det översta hjärtat) är stämplade i Walnut stain.


Jag fick två frågor på mitt förra inlägg:
Linn, cellofankuverten är köpta på Scrapbruket. Linda, min personliga stämpel är köpt hos Inkywings, deras webshop hittar du här. Klicka på rubriken Personliga Stämplar så hittar du flera olika varianter.

Det var allt för ikväll! Ha det bra och tack för alla gulliga kommentarer ni skriver till mig!

6 kommentarer:

.::CaRiN::. sa...

Hej Karin! Vilket alldeles ljuvligt kort! ♥ Mysiga texter och perfekta toner på färgerna! Och stempelglede är ju aldrig fel! :D Låter superkul med trädgårdsmässa! Tänk att få se Magnoliaträden blomma!?! :D Själv har jag inte hunnit pyssla så mycket då jag som du såg varit på lite olika happenings! Enhager var toppen! :D Hoppas dock på lite pyssel i helgen! :) Kramis!

Min vindsvåning på landet sa...

Jätte fint kort du gjort..
Tycker om fjärilen..Var har du köpt den stansen?
Var bara tvunden & visa min kusin din sida igår när hon var här..
Inkido är de en webshop?
Ha de så gott & trevlig helg
Kramis
Sus

Min vindsvåning på landet sa...

Hej vännen
Tack för tipset kollade lite där du brukar shoppa.
Passar på & önskar dig en riktigt mysig helg.
Kramisar
Sus

Min vindsvåning på landet sa...

Hej Karin
Vi hade en lugn & härlig helg..
Älskar åxå rosor Har tyvärr inte satt några ännu fixade gräsmatta förra året bott här i 2 år nu. Satte lite fröer förra sommaren se om dom kommer upp i år. Man vill ju passa på & vara ute så mycket de går. Jag har satt min kusin till & göra lite kort åt mig..Hon har bättre fantasi ;0) Jag ska öppna en butik nu i Juni med lite Nytt & Nött bla vill jag ha kort Så hon hjälper mig..Önskar dig en riktigt härlig vecka
Kramisar
Sus

Handgjorda drömmar sa...

Hej!
Oj, vad mycket fina kort du gjort! Härliga färger och detaljer. Gillade även din tygros skarpt. Svår att göra??
Kram Marie

ScrapNica sa...

Åhhh vilket jättefint kort! Söker lite inspiration för jag har fått tre beställningar på gratulationskort till bröllop. Var har du köpt textstämpeln Kärleken övervinner allt? Den var ju helt underbar! Jättevackert! Tack för titten, det lär bli fler :)

Ha det gott!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...