fredag 2 april 2010

Glad Påsk!

Vad skönt med en lång helg framför sig. Vi kommer vara hemma hela påsken och bara njuta av ledigheten och det (förhppningsvis) fina vädret. Idag har det varit ljuvligt varmt på vår altan när solen var framme.
Jag tänkte visa en hel rad med kort som jag gjorde i söndags när vi var på pysselträff i Enköping. Det är tack-kort till dom som uppvaktade mig på min födelsedag för två veckor sen.
Mönsterpappren är Primas nya, helt ljuvliga och jag tyckte färgerna passade så bra nu när det är påsktider. Jag har använt två dubbelsidiga papper, "Faith" från Flights of Fancy Collection och "Peach cobbler" från Rasberry Tea Collection.
 
Om en stund kommer min kompis Linn hit och vi ska ägna eftermiddagen och kvällen åt att göra tygblommor! En hel kväll med pyssel alltså. Sen kommer det nog slinka ner en del påskgodis också :)

Glad Påsk till er alla!

3 kommentarer:

linnzan sa...

Hej vännen! Vad fina alla korten blev. Inte dåligt att få så fina tackkort! Jag bara älskar min fjärilspunch jag mé, den blir så himla fin. Tack för igår, det var riktigt mysigt. Tror jag ska göra kort idag med blommorna jag gjorde igår.
Ha det bäst! Kram

Carrok81 sa...

Hej så fina kort!
Vad mysigt det lät med pyssel.
Jag får pyssla på bäst jag kan här på jobbet!
Önskar en glad påsk!
/C

.::CaRiN::. sa...

Superfina tackkort! :D Ambitiöst att göra handgjorda, men det blir ju så när man gör egna att man inte gärna köper färdiga! ;) Kram!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...