tisdag 11 maj 2010

En liten pärla i trädgården ...

Hej alla vänner där ute ... 
jag har låtit datorn vila ett tag, det inte mycket aktivitet alls på min blogg just nu och jag har inte kikat in hos er andra heller på länge. Vi har lite olika projekt här hemma på gång som jag har pysslat med istället. Övervåningen på vårt hus är oinredd och har använts som förråd ... i fem år snart. Det tar lite tid att röja upp bland alla sparade saker. Sen är det så underbart att vara ute i trädgården på våren, det känns som man tankar ljus och dofter efter en kall och mörk vinter. Jag tänkte visa några bilder på min fina julros som blommar för fullt just nu.
  
Om man tittar riktigt noga så ser man att det sitter en spindel längst därinne i blomman (klicka på bilden så blir den större). Min julros blommar aldrig under vintern utan alltid den här tiden på våren. Just nu är den som finast med över 30 st stora blommor och den lyser verkligen upp i rabatten.


Lite pyssel har jag hunnit med iallafall. Här är ett kort som jag gjort till min svägerskas dotter som fyllde två år för ett tag sedan. Alla mönsterpapper kommer från My Minds Eyes serie Totally Girl.
Pärlswirls med miniatyrros av lera från Prima.


Imorron är det fredag för mig för jag är ledig resten av veckan. Härligt! Jag och en väninna ska träffas och gå och lyssna på Caroline af Ugglas. Hon har en cool, egen stil och härlig röst. Det ska bli kul att se henne live. Ha en fortsatt skön vecka!

3 kommentarer:

Min vindsvåning på landet sa...

Hej tjejen
Kul att du e på g igen.
De e ju inte alltid man hinner detta med bloggande.
Lika fint kort som vanligt.
Härlig julros du har.Min pappas blommar åxå nu. Man kan ju undra varför de heter julros ;0)
Önksra dig en riktigt härlig helg
Kramisar
Sus

Jennie/Deleelsia sa...

Jag älskar julroser. Lyckliga dig att få ha en i trädgården med så mycket blommor.

Kortet är makalöst fint med alla lager på lager.
Kram J.

.::CaRiN::. sa...

Hej Karin! Tur att det är fler än jag som låtit bloggen och datorn vila ett tag! ;) Det är lätt man känner sig lite stressad över att man inte uppdaterar så ofta men man får försöka tänka bort det! Det ska ju vara roligt och ingen stress!? :D Jag har faktiskt lyckats göra ett babykort i dagarna (hade en beställning som gjorde att jag fick lite fart igen)! Imorgon är jag ledig och hoppas på en del pyssel! Ditt grattiskort är superfint! ♥ Du är alltid så duktig på att blanda väldigt mönstrade papper utan att det blir plottrigt! :D Gorjussgirls är ju alltid söta också! :D Nu ska jag se lyxfällan! ;) Ha en fortsatt fin kväll/helg! Kram!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...