onsdag 23 juni 2010

Vintagekort x 2

Hej hopp!


Att göra kort med en touch av vintage gillar jag, det är nåt visst med den lite nötta looken. Jag tycker Inkidos stämplar "Carta Collage" och "Fågel flygande"  (som jag använt på de här korten) passar så bra till den stilen.

D som i Daniel ... Jag har en ask med chipboard bokstäver som jag inte gillar mönstret på, men det går ju alltid att fixa till. Här har jag målat med Tim Holtz Crackle Paint i nyansen Picket Fence. Färgen spricker vartefter den torkar och får en åldrad yta. När färgen var torr och sprucken använde jag en distressdyna och färgade in bokstaven lite här och där, för att ge den lite patina. En aning guldglitter så var den klar!
En blandad kompott av blommor. Alla mönsterpapper kommer från MME´s serie Classic. Den ljusgråspetsen är från Prima.


Kort nummer två ... det är Din Dag idag är en stämpel från Pysselmyran. Alla papperskanter är rivna med hjälp av Tim Holtz Edge Scraper och sen infärgade med distressdyna.

M ... som i Martin. Mörkgrå spets från Prima.


Grattis Martin och Daniel på er födelsedag idag!

5 kommentarer:

.::CaRiN::. sa...

Hej Karin! Vilka underbara vintagekort! :D Super! Många fina detaljer! Bokstäverna blev kanon! Dina kuvertkort här nedanför är också slående vackra! Du är på G! Själv har jag inte hunnit pyssla så mycket, men jag har beställt nya papper - det kan alltid få fart på en! ;) Men idag åker vi till familj och släkt för att fira midsommar, det ska bli kul! Så jag får önska dig en skön och rolig midsommarhelg! Vi "ses"! Kram!

Anne sa...

Wooow, dette var bare kjempevakkert! Elsker fargene og all pynten, bokstaven ble kjempeflott med cracle og sverting, hele kortet var bare knall! :)

Caroline sa...

Alltid lika fina kort!
Hoppas att allt är bra med dig!
Förresten blev det en splitterny Kia CRW Ceed diesel tillslut :)
Kram

Hanna sa...

Återigen jätte fina kort.
kram
Hanna

Maleviks Rosenträdgård sa...

SNYGGT :)
Håkan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...