tisdag 31 augusti 2010

Hejdå sommar!

Hallå ... tänkte att jag bara måste hinna med ett inlägg så här på sommarens sista dag. Jag har gjort ett kort och en presentask till min brors dotter som fyllde 16 år nyligen. Pappren från Ella Blue Collection har jag nästan blivit lite kär i. Dom har en underbar struktur och mönstren är så härligt romantiska med vintagetouch som jag gillar.Blommorna är gjorda med EK Success retro flower punch.

Kanterna på kortet är stämplade med Inkidos "Splash" stämpel som jag sen embossat i både vitt och silver.

Papperet har linnestruktur, det syns ganska bra på blommorna på den här bilden.

Inuti.

Bården med hjärtan är gjord med två olika kantstansar från Martha Stewart.

Jag klädde en hjärtformad ask i samma papper som kortet och dekorerade den i samma stil.


Inuti asken ligger armband i turkos, vitt och glas som jag knåpade ihop en dag på semestern. Jag har haft en riktig smyckesperiod i somras och gjorde en massa olika armband.
Nästa vecka startar ett byggprojekt här hemma. Vi ska inreda övervåningen på vårt hus! Vi byggde huset för fem år sen, med en oinredd övervåning. Det utrymmet har under dom här åren använts som förråd och det har samlats MYCKET saker där. I sommar har vi rensat, rensat och rensat ... vad skönt det är att göra sig av med en massa onödiga saker! 
På övervåningen finns en stor takkupa med tre fönster och fönster i båda gavlarna så det kommer bli ljust och fint där uppe. Sonen ska flytta upp till ett stort rum och förhoppningsvis kommer jag och mina pysselsaker flytta in i hans gamla rum så jag får ett helt eget pysselrum! :)

Det var allt för nu ... ha det så gott alla pysselvänner!

4 kommentarer:

Anne sa...

Så utrolig flott alt var!
Herlige blomster og blonder og alt, og armbandet var kjempenydelig! :)

Sanglert och Jag sa...

Jag förstår inte hur du kommer på allt! Så otroligt fint!
Ha det gott! /A

linnzan sa...

Halloj! Hon måste blivit så himla glad för de superfina presenterna! Hoppas byggprojektet går bra där hemma, är nyfiken på att komma och se hur det ser ut. Vi måste ses snart, det var alldeles för länge sedan. /Kram

.::CaRiN::. sa...

Hej Karin! Tack för din kommentar på min blogg! *glad* Long time no see! Jag har också varit frånvarande från internet, blogg och kommenterande ett tag! Håller på att ta tag i mig själv! ;) Vilka underbara alster! Så välarbetade och detaljrika! SUPER! :D Låter jobbigt men skitskoj med renovering! Du får lägga ut bilder så småningom! :) Nu ska jag fixa lite här hemma, sen blir det till att snacka med John Blund! *bra kille*! :P Ha en fin torsdag! Full rulle mot helgen! Kram!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...