söndag 15 augusti 2010

Porslinsbröllop

Hej!
Var det sommarens sista, riktigt varma dag och natt igår? Vi hade 28 grader i skuggan och helt vindstilla. Efter en mycket trevlig kräftskiva här i byn med ca 160  personer cyklade vi hem i natten, det doftade fuktig jord, var alldeles kolsvart men luften var ljum. Tröjan fick vara kvar på pakethållaren, den behövdes inte.  Men nånstans anar man ändå att hösten är på väg, kanske är det mörkret och fukten som gör att man får den känslan.

Imorron börjar jag jobba efter en underbart skön och avkopplande semester. Vi började ledigheten med en vecka i skärgården, sen har vi gjort lite kortare resor, umgåtts med familj och vänner och även fått lite gjort hemma.
Min bror och svägerska firade 20-årig bröllopsdag nu i veckan , sk porslinsbröllop. Jag ville förstås uppvakta med ett kort. Mönsterpappret är från GCD och deras fina Ella Blue Collection. Dessa papper är dubbelsidiga med linnestruktur och vissa även med sammetsdetaljer. Textstämplarna som jag använt ingår i ett set med clearstamps från Buzzcraft.Den fina korthållaren i vitt köpte jag i Helsingfors dit vi åkte på en kryssning på semestern. Jag köpte även en i lite större format. 

Ha en skön söndagkväll!

5 kommentarer:

Anne sa...

For et kjempenydelig kort, herlig papir og nydelig bruk av blomster. :)

Linda sa...

Hej Karin,
Måste bara kommentera din blogg- du gör så fantastiskt fina kort och jag använder ofta din kort som inspiration!
Du använder mycket blommor på dina kort- vart köper du dem? De små rosorna. Jag har hittat lite överallt, men det är ju sällan mer än ca 10 st i varje påse, och det räcker inte så långt.
Hälsningar Linda

Christel sa...

Vilken fin korthållare! Passar så bra till dina lyxiga kort! Detta bröllopskort var på så fint! Färgerna, rosorna ja allt!

Caroline sa...

Superfint, återigen!
Likaså det fina kortet som jag fick, man kan ju inte slut att se på det:)
Hoppas allt är bra hos dig!
Kram Caroline

Hanna sa...

fint.
kram
Hanna

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...