måndag 20 december 2010

Tilda in christmas coat - Julkort #8!


Den här stämpeln från Magnolia är en av mina favoriter, tycker hon är så otroligt söt i sin fina kappa med paketet under armen. Motivet är målat med Promarker. Mönsterpappret, som är dubbelsidigt (vita prickarna är på baksidan), kommer från Fancy Pants. Textstämpel från Crafty Secrets Clear Art Stamps, ett stämpelset som heter Vintage Christmas. Papperskanterna har jag klippt vågiga med sax, färgat in med brun stämpeldyna och sen fuktat med vatten och böjt till och rivit lite här och där. När kanterna sen torkat är dom "frasigt" hårda. Tillsist har jag strukit på glitterlim.


Inuti kortet en textstämpel från samma stämpelset som ovan, med en hälsning till min fina väninna som ska få det här kortet.

Fler julkort kommer imorron! Tack för titten!

3 kommentarer:

.::CaRiN::. sa...

Jättesött kort med härliga vinterfärger! :D Håller med om att stämpeln är jättesöt! :) Nu har jag bara en arbetsdag kvar innan julledigheten - underbart! :D OoIE! Lite trist att det verkar ska bli så drakkallt! Men men, man får klä sig! ;) Ha en fin måndagskväll! Nu blir det "Jul med Ernst" och kaffe! ;) Kram!

Susy sa...

WOW, vilket fint kort!
Tittat runt på din blogg, du gör jätte fina saker!
KRAM SUSY

Jasmine - Kortmakerskan sa...

Du gör jättefina kort! Nu vet jag var jag ska vända mig, om jag har brist på inspiration. :)
Önskar dig en fortsatt trevlig julhelg.
Kram

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...