måndag 10 januari 2011

FairyTale Tilda ...


Hej på er!

Jag vet inte hur ni känner er ikväll men jag är lite trött. Det är måndag och arbetet har dragit igång på allvar igen. Det slut på kortveckor och lediga dagar. Mitt jobb tar inte ledigt bara för att jag gör det, det samlas i en hög på mitt skrivbord. Nu i januari är det dessutom en hel del utöver det vanliga som ska göras om man som jag jobbar med ekonomi.
Jag tänkte visa ett kort som jag gjorde i helgen, jag fick nästan vårkänslor när det blev plusgrader här och det började droppa från taket! Jag antar att det påverkade mitt val av papper.Det här är en av dom första Magnoliastämplarna som jag köpte och kommer från Fairytale collection 2010. Tilda är målad med Promarker, blommorna är gjorda med retropunchar och jag har använt en vit penna och gjort prickar runt bladen på den stora blomman. Alla kanter är chalkade med Cat Eye Creamy Brown och Chesnut Roan. Jag har använt olika dies från QuicKutz för att göra blad, svirvlar och hörn.

Tack för titten och ha en bra kväll!

6 kommentarer:

Anne sa...

For et nydelig skjønt kort!
Flott fargelagt motiv og nydelig pyntet. :)
Ha en flott uke.
Klem, Anne.

Caroline sa...

Hallå där!
Lika fint som alltid.
Jag var hos Linn här en dag för ett tag sedan och testade promarker för första gången någonsin, det var ju hur kul som helst att måla med dem.
Ha det gott
kram

Susy sa...

Hej Karin!
Vilket otroligt fint kort, gillar alla dekorationer och vilka fina färger du har använt!
Tror vi behöver vår!!!

KRAM PÅ DIG!
SUSY

Kim Piggott sa...

Oh wow!
Such a beautiful card!
hugs
kim x

.::CaRiN::. sa...

Hej Karin! Vilket underbart sött kort! :D Härliga vårfärger och väldigt detaljrikt! :D Stämpeln är också jättesöt, den har jag också! Tack för påminnelsen! ;) Jag ser att du har fullt upp på jobbet nu! Jag har betat av mina högar sedan ledigheten och är nu på G med ett gäng årsbokslut! Mer att göra men roligaste tiden på året tycker jag, hehe! :) Hoppas du inte har det alltför stressigt utan hinner vila, pyssla och må gott också! Nu blir det pyssel! ;) KrAAM!

Elaine aka Quixotic sa...

Absolutely beautiful card!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...