måndag 24 januari 2011

Tilda with many hearts ...

Hej alla pysselvänner!
Det var ett tag sen, jag har inte haft tid att uppdatera bloggen den senaste tiden!  Men nu är jag tillbaka och här med ett kort från Magnolias kollektion You are So Special. Det finns många söta motiv där, bla den här som heter Tilda with many hearts.


Jag gjorde kortet i rosa och brunt, med dubbelsidigt mönsterpapper från Basic Grey.  Jag har använt flera olika verktyg från Martha Stewart: Doily Lace och Edge Heart Lace (kantstansar) Butterfly Royal och Heart Lace Scallop (punchar). Bladen är gjorda med punchar från EK Success och McGill.
Texten "Made with love" är utskriven på datorn i ett typsnitt som hete Juice. "For You" är en liten clearstamp som följde med en engelsk scraptidning som jag fick i en monter när jag besökte FORMEX-mässan förra veckan. Det var hur mycket som helst att titta på och drömma om på mässan. Inredning i massor och lite pyssel. Bla upptäckte jag ett för mig nytt stämpelmärke från Crafters Companion som jag hoppas snart ska vara i min ägo :) Stämplarna heter S.W.A.L.K

Med det här kortet deltar jag i en utmaning på Just Magnolias blogg. Nu blir det lite pyssel för mig, hoppas ni alla får en trevlig kväll!

9 kommentarer:

Susy sa...

Hejsan Karin!
Vilket underbart kort du har gjort!
Gillar dina dekorationer och vilka underbara färger!
KRAM SUSY

Camilla sa...

Underbart vackert kort. Väldigt fina färger. Jag är lite nyfiken på vilka färger du färglagt motivet med? Jag har tidigare varit in och beundrat ditt kort med Tilda som smyger med paket bakom ryggen. Där har du också använt så vackra färger på motivet. Jag får alltid så bra inspiration när jag varit in och sett ditt fina pyssel. :)

Debbie sa...

Glad you are blogging again becasue this is beautiful

Pops x sa...

Hi sweetie a gorgeous creation i love the colours, the papers are fab too, thank you for joining us this week at Just Magnolia, big hugs love pops x x x

Caroline sa...

Hej Karin!
Vad kul att se dig igår!
Å kortet blev jättefint, jag sneglade lite på det igår.
Jag letade efter något brunt papper igår, men fann inget. Tror det får bli en färd till Enköping snart!
Ha det gott
kram Caroline

.::CaRiN::. sa...

Hej Karin! Vilket ljuvligt kort! Jag gillar verkligen brunt och rosa i kombination! :D Söt stämpel också! Jag köpte en annan variant där Tilda håller ett hjärta! :D Många fina detaljer att titta på! Nu ska jag pyssla lite, ser fram emot fredag och helg! Ha det fint så "ses" vi! Kram!

Kim Piggott sa...

Oh I am in love with your beautiful card!
hugs
kim x

Lisa sa...

Härligt kort!
Jag gillar både stämpel, Ditt färgval och upplägg :o)

Kramar Lisa!

Susy sa...

Hejsan Karin!!!
Hoppas allt är bra med dig!
Du har en AWARD att hämta inne hos mig!!!!
KRAM SUSY

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...