fredag 17 juni 2011

Studentkort nr 2!


Hej igen,
här är ett studentkort i lite mer traditionell stil :)  Förra fredagen tog Erik, min brors son studenten, och vi var där och firade med honom. Det var en underbart solig och varm examensdag - som gjord för avslutning och buffé i trädgården.
Det här kortet är stort, det största jag gjort. Jag har använt hela bredden av ett cardstock som grund för kortet, måttet är 30 x 11 cm. Mönsterpapper med studenttema från Maja Design, jag har använt tre olika ur kollektionen Äntligen, "Student", "Studentfest" och "Nationaldag".
Texten Erik är utstansad med Quickutz alfabete Finale.


Likadan vit ram som på förra kortet men denna är lite större och "naturell". I den satte jag ett kort på en två-årig Erik i sjömanskostym. Runt ramen har jag dekorerat med diverse olika blommor och halvpärlor gjorda med Paper Pen. Bladswirvel gjord med en die från Cheery Lynn Designs. Kan verkligen rekommendera dies av det märket, helt underbara.

Insida och baksida med strofer ur Studentsången.

Jag hittade fina kuvert i en bokhandel med det här måttet, det var så jag fick idén till att göra ett större kort. Det var roligt att göra ett kort i det här formatet, kändes lite annorlunda att pyssla med så stora pappersbitar. Sen kändes det lite extra speciellt att ge bort också, tack vare storleken.
Nu blir det fredagsmys och pyssel.
Ha en fin helg! 

7 kommentarer:

Annelie sa...

Jätte fint d här kortet me!!!

.::CaRiN::. sa...

Hej igen! Håh, vilket fint traditionellt studentkort! ♥
Så kul att sätta dit ett riktigt foto! Gulligt! ♥ Välarbetat och snyggt! Han måste ha blivit superglad! Maja Designs papper är alltid en fröjd att pyssla med! Blev verkligen sugen på den där bladswirlen! ;) Hehe... :) Ha en fortsatt skön helg! Kram!

Susy sa...

Hej Karin!

Så himla fint kort!
Ser att du använt dig av ramen som vi båda köpte i Uppsala!!!!! Kul!

Ha en bra helg!

KRAMIS SUSY

smuulan sa...

Superfint kort! Roligt med lite annorlunda storlek!
Kram kram

Anne sa...

Så kjempenydelig og herlig, superflott pyntet og sånne fine farger. :)

linnzan sa...

Hej vännen!
Hoppas allt är bra!? Hur var det hos Josefine i lördags? Vilket superfint kort och kul storlek!
Kram

Anneli sa...

Sååååå läckert studentkort så snyggt du har fått ihop allt!!!

Kram Anneli

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...