onsdag 15 juni 2011

Studentkort


Hej på er,
 mina kära och trogna läsare som kikar in trots att det inte är mycket till aktivitet här. Jag har pysslat en del men inte hunnit lägga ut det på bloggen. Det är så mycket som konkurrerar om tiden just nu. Vädret har ju verkligen varit toppen och sommaren pågår för fullt med diverse aktiviteter, jag försöker njuta av varje stund för vem vet hur länge det varar. 
Jag fick en beställning på ett studentkort som inte skulle vara så traditionellt. Jag valde motiv med Gorjuss Girl från Sugar Nellie "Little Goth Girl". Jag fick veta att det var en rockabilly tjej som skulle få kortet och då tyckte jag den här tuffa tjejen passade bra.


Kortet är i formatet 10 x 22 cm och jag har använt ett dubbelsidigt mönsterpapper från Basic Grey som heter "rose water". Ramen bakom stämpelmotivet har jag färgat med Distress Ink tattered rose. Köpte ramarna på pysselmässan i Uppsala som jag var på för några veckor sen. Där träffade jag för övrigt Susy och hennes gulliga son, kul att träffa en bloggvän IRL! 

Tack för titten och alla gulliga kommentarer!

6 kommentarer:

Annelie sa...

Jätte fint kort. Å kortet nedanför med sweet pea.... MAGISKT!!!

Jasmine - säljer handgjorda kort sa...

Väldigt fint! Och annorlunda, då du har valt att inte köra på det klassiska temat med gult och blått. Kul att se! :)
Kram

Susy sa...

Så himla fint, Karin!!!

Har saknat dina fina inlägg, men visst, ibland kommer annat emellan, men jag blir lika glad när det poppar upp något nytt du gör!!!

KRAM SUSY

Malin E sa...

Jättecoolt studentkort!!
Tack söta för kommentaren hos mig.Jag har inte heller varit så aktiv på "datorn" det sista.Är alltid mycket inför skolavslutningar osv.
Kram Malin

.::CaRiN::. sa...

Hej Karin! Vilket superfint "alternativt" studentkort! ♥ Bra stämpelval! Hon är ju för söt med det lilla döskallespännet! :D Verkligen fint och välarbetat kort! Ja, det blir lite mindre pyssel/datortid nu när sommaren äntligen är här och man vill njuta av värme och ljus! :D Ha en fortsatt fin helg! KraAAM!

Louise sa...

Så snygga och fina.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...