fredag 12 augusti 2011

Tillbaka vid datorn!

Hej mina vänner!
Min sista semestervecka lider mot sitt slut ... bara några timmar kvar nu av fredagen. På måndag börjar jag jobba igen. Jag har verkligen hunnit varva ner och njutit av sommaren, det har varit många fina dagar med sol och värme. Som ni kanske märkt har jag knappt haft datorn påslagen vilket resulterat i en ganska lång bloggpaus. Jag är så nyfiken på vad ni alla har gjort för fint så jag ska ta en liten bloggrunda om en stund.


Semestern har tillbringtas mestadels ute i skärgården, min sambo och jag köpte en liten segelbåt i mitten av juli så vi har seglat tillsammans igen efter ca 6 år utan segelbåt. Vi har läst böcker, påtat i trädgården och umgåtts med vänner. Födelsedagar har firats och barn har fötts så jag har pysslat lite då och då. Till våra kompisar som fick sitt fjärde barn i sommar gjorde jag det här kortet med fina stämplar från Stempelglede. Alla mönsterpapper kommer från Pion Designs vackra pappersserie Minnenas Atelje.



Bladsvirveln är en die från Cheery Lynn designs som verkligen har blivit en favorit. Den är ganska stor så det går bra att dela den och sätta lite här o där. Alla pärlor är gjorda med Paperpen.




På semestern har jag även hunnit med en jättekul sak - nämligen att tapetsera och inreda mitt nya pysselrum!
Sen Robin flyttade upp på övervåningen har hans gamla rum blivit "över". Det har stått oanvänt i väntan på en del utrensning och avyttring av möbler. När det blev klart kunde jag äntligen sätta igång och tapetsera. Det har blivit ett kombinerat pyssel- och gästrum. Jag har åkt runt på loppisar och antikaffärer och shoppat en del saker till mitt nya rum och det har varit så kul att inreda det.
Ni ska få ett litet smakprov men jag lovar att visa mer en annan dag. :)

I kryddhyllan från IKEA som jag målat vit förvarar jag blommor.

Lampa och skärm från Watt & Veke, kudde med blommor från Indiska och fotoramar från Sia.

Sist men inte minst vill jag tacka gulliga Susy för hennes fina ord och KAOS-kort som damp ner i min brevlåda nyligen. Så kul att få ett kort från en blogg-kompis!

Tack för titten och ha en riktigt trevlig helg!

6 kommentarer:

Anneli sa...

Gillar ditt kort så snyggt.
Vilket underbart scrapprum du har fått så snyggt du inrett det, jag vill se fler bilder :-)). Vilken fiffig idee ta kryddhyllan till blommorna.

Önskar dig en skön helg
Kram Anneli

Pysselfröken sa...

Hej!
Vilket vackert kort. Så välarbetat. Du har den snyggaste blomförvaring jag har sett. Är inte ett dugg avundsjuk, hi hi. Får nog bli en IKEA-tur.
Kram

Annelie sa...

Härligt att du e tillbaka, med dunder å brak, jösses vilket snyggt kort!!! Och ditt rum ser toppen härligt ut. Kram

Louise sa...

Helt underbar vackert.
Du har verkligen fått till det på bästa sätt och i en sån mjuk och var ton. Gillar kortet jätte mycket.
Trevlig helg.
Kram Louise

Susy sa...

Så härligt att du är tillbaka, Karin!
Härligt att ni haft det bra i sommar också!
Vilket underbart kort du har gjort! jätte vackert!
Ditt pysselrum blir superfint!
Helt i min smak!
Vill få se fler bilder snart!

KRAM PÅ DIG!
SUSY

.::CaRiN::. sa...

Hej Eva! Välkommen tillbaka till datorn! ;) Jag har inte heller varit så jätteaktiv med bloggandet eller pysslandet under semestern! Men nu när hösten snart är här kanske det blir mer?! ;) Superfint kort du gjort! Många fina detaljer! Gillar swirlen! :D Och vilket fint pyssel/gästrum! Förstår att det var skoj att fixa det! :D OoiEE! Imorgon börjar jag också jobba! Känns ändå lite skoj då det är en ny arbetsplats och många nya människor att lära känna! :D Ha en fortsatt fin söndag, nu blir det kaffe! ;) Kram!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...