fredag 30 september 2011

Till Brudparet ...


Hej mina vänner ...
det var alldeles för längesen vi sågs!
Jag har inte haft tid att varken pyssla eller blogga senaste månaden. Vi lägger all tid på att få klart hemma, det snickras och målas om kvällarna och sen är det inte mycket tid kvar till andra kreativa aktiviteter.
Men jag börjar bli så förbaskat sugen på att pyssla! Det finns mycket på min pyssellista över saker jag vill göra - mini album, väskkort, korsettkort, julkort ...  
Här är iallalfall ett bröllopskort som jag gjorde för ett tag sen.  Jag har använt papper från Maja Design och stämpel från Whiff of Joy "New year couple".När jag fick beställning på det här kortet fick jag fria händer men bröllopet skulle ha temat "sommar möter höst". Jag gjorde ett sk stafflikort där övre delen är tänkt att symbolisera sommaren som sen möter hösten på den nedre delen.Blad gjorda med punch från Martha Stewart, bokstäverna är utstansade med Quickutz alfabete Metro Skinni Mini.
Ute är det sommarvärme, vad härligt det är. Önskar er alla en underbar helg!

5 kommentarer:

Susy sa...

Oj vad jag har saknat dig här finaste Karin!
Förstår att ni har fullt upp, men så kul att du uppdaterar nu!
Underbart snyggt kort, vackra färger, fina detaljer och en underbar färgläggning!

Stor kram till dig!

KRAM SUSY

Anne sa...

Så flott oppsett, og nyyydelig pyntet med blomster og bling. :)

.::CaRiN::. sa...

Heeej Karin! Kul att se att du också är lite på G igen! :D Supersött bröllopskort! Bra tolkning av beställningen! :D Jag har varit på tjänsteresa i Uppsala/Västerås med omnejd! Tänkte på dig och att det hade varit roligt att ses! Var dock bara korta stunder i Uppsala så den här gången var det ingen mening att höra av sig! ;) Hoppas renoveringen går fint så ni snart är färdiga! Alltid roligt att fräscha upp även om det ofta är mycket jobb! Pysslandet går lite trögt för min del också men jag börjar känna suget lite mer, kanske tur då julkorten bör påbörjas snart! ;) Ha en fortsatt fin lördag! KraM!

Hannis sa...

Du är sjukt duktig! Om man nu kan använda ett sånt uttryck utan att låta som en tonåring=))
Men jag blir imponerad!

Ses i morgon!

Kram Johanna

Jasmine - säljer handgjorda kort sa...

Riktigt fint kort. Du är verkligen duktig! Tack för inspirationen.
Kram

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...