torsdag 16 april 2009

Det är din dag ...

Jag är inne i en riktig kortperiod just nu. Tycker det är så otroligt kul. Den här datumstämpeln med fjäril kommer från Inkido. Praktiskt att bara ringa in den dag och månad som gäller.


Jag har fäst änglahår i guld runt blommorna.

Fjärilen är stämplad en extra gång, utklippt och sen målad med Promarker. Jag har haft på några lager 3d-lack och slutligen glitterlim. I mitten sitter en rad med rhinestones. Jag har fäst den utklippta fjärilen på den andra. Jag gillar när det "sticker ut" lite från kortet.


Insidan ... Alla bruna retroblommor har fått ett stämplat mönster i guld. Mönsterpappret kommer från Maja Design, serien heter Du och Jag. Det är en serie jättevackra papper med små detaljer som inte kommer till sin rätt här, dom måste ses IRL! Just detta papper heter Förtroende.

Baksidan ser ut så här. Jag har ingen att ge det här kortet till just nu men det är alltid bra att ha några på lager!

1 kommentar:

Carin sa...

Hej Karin! :) Men HÅH, vilket underbart kort! Eller - här finns massor av jättefina välarbetade kort!!! Har inte hunnit blogga runt på ett tag och då har du minsann lagt ut en massa tjusigt! Kul att grunge collection har letat sig hem till dig också, dom är underbara! :D Nu ska jag spana runt mer här och njuta av dina fina kort! Ha en fortsatt mysig helg! Själv hoppas jag få pyssla lite! ;) Kram!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...