onsdag 29 april 2009

KRAMAR i massor ...

Go´kväll alla pysselvänner! Jag hade en helt annan idé i mitt huvud när jag började göra det här kortet, det var inte alls tänkt att slutresultatet skulle bli så här. Jag hade målat ett stämpelmotiv men jag fick inte till resten. Hur jag än vände och vred på papper och dekorationer blev jag inte nöjd. Till slut gav jag upp och började om. Så nu blev det så här istället!


Kortet är gjort på papper från My Minds Eye. Det mörklila pappret är från Best Creation och heter California. Stor, svart blomma från Panduro som fått lite guldglitter på bladen, blomman i mitten kommer från Prima.Textstämpeln kommer från Pysselmyran, hjärtat är gjort av en stämpel från Prima. Båda inhandlade på mässan i Kista.


Och insidan.
Nu väntar fyra lediga dagar som jag hoppas ska innehålla sol och värme, diverse trädgårdsarbeten, trevligt umgänge med goda vänner och pyssel förstås. Ha en trevlig Valborg!

2 kommentarer:

Carin sa...

Hej! Vilket underbart fint kort! :)
Super! Visst är det konstigt att korten ofta blir något helt annat än vad man först tänkt?! Det händer mig nästan jämt.. hehe!
Men det kanske är det som är tjusningen?! ;) Ha en fortsatt fin valborgshelg! Här är det strålande sol! Nu blir det långpromenad! Härligt! Kram!

linnzan sa...

Det här kortet gillar jag verkligen. Gud så snyggt och vilka underbara färger!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...