måndag 2 augusti 2010

Semestertider ...

Hej alla som kikar in här, det var ett tag sen sist!
Nu har halva min semester gått och jag har två härligt lediga veckor till att se fram emot. Det blir lite mindre pysslat inne när det är semester men här tänkte jag visa ett kuvertkort som jag gjorde till bekanta som fick en liten pojke före midsommar.


Mönsterpappret heter Baby Boy Buggy och kommer från Heidi Grace Designs. Spetsen har jag ropat in på auktion. De små vita fjärilarna är gjorda med en punch från Martha Stewart.


Stämpeln "Grattis till en liten" är embossad i glittrigt blått pulver från Inkido. Bladen kring rosorna skimrar i guld och alla blommor har fått stänk av guldglitter.


 

Idag har det regnat hos oss hela dagen men det gör inte så mycket tycker jag. Det har varit så otroligt varmt och soligt länge så regnet behövs, trädgården tar tacksamt emot dessa droppar. Regniga dagar får man dessutom lite mer gjort inomhus, man tar sig tex tid till att blogga!
Tack för titten! 

6 kommentarer:

Anne sa...

Dette var jo utroolig flott!
Kjempenydelig pyntet. :)

linnzan sa...

Hej vännen!
Ja, tänk vad semestern går fort. Jag ska åka till Helsingfors på onsddag, men sen kanske vi kan ses något och grilla hos dig eller så! Superfint kort du har gjort och smyckena blev jättefina.
Vet du vad!? Imorgon kommer en liten hund till oss! Har köpt en cocker spaniel som ska bo hos mamma och pappa mest och hos mig ibland.
Kram

Boutique Nytt & Nött♥ sa...

Jätte fint kuvert..
Tack för din gulliga komentar i min nya blogg vännen.
Önskar dig en riktigt härlig helg
Kramisar
Sus

Änglarnas hus sa...

Hallojsan!

Det var evigheter sedan jag tittade in häör märker jag!! Såå mycket fint du hargjort!..Jag blir så imponerad!!

Skönt att ha ledighet kvar..mina sisat dagar är här nu..vill vara ledig läääänge till..men, men!!

ha det gottis!! Kram Sanne

Anna sa...

Vilken superfint kort/kuvert!

Bra att du även visar insidorna på dina kort (det är inte så många som gör det)! Och att du även visar att man kan göra fina baksidor. Tack till dig!
/Anna

.::CaRiN::. sa...

Hej Karin! Vilket underbart fint kuvertkort! :) Många fina detaljer! Papperet var ju verkligen passande, sött! :) Imorgon börjar jag jobba igen, antar att det är lika för dig? Det känns rätt ok ändå då jag trivs med jobbet! Men liiiite mer semester hade ju varit skönt?! ;) Nå ja, ännu en fördel med hösten är ju att det blir mer tid till pyssel! Jag ska börja lite redan idag då jag har några kort som jag behöver ha färdiga snart! :) Ska bli kul att sätta fart igen! :D Ha en fin söndag! Ta det lugnt på jobbet imorgon! ;) Kram!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...