onsdag 27 oktober 2010

Grattiskort och shopping!

Hej! Det är många i bekantskapskretsen som fyller år i november så nu har jag har fullt upp med att göra grattiskort. När man har den här hobbyn suger det verkligen att skicka ett "köpekort", då är det nästan så att man hellre låter bli. Så nu är det bara att pyssla på!
Först ut är ett kort i svart och guld med mönsterpapper från DCWV:s serie Mariposa. Mariposa betyder fjäril på spanska och gillar man fjärilar ska man absolut ta en titt på dessa papper. Just dom här fjärilarna skar jag ut och fäste på pappret. Alla blommor är handgjorda och hur jag gjort dom hittar du här.
Jag måste tipsa er om en webb-butik med otroligt snabb service, http://stores.ebay.com/DoodleBug-Scrap-Shoppe . Jag gjorde nyligen en beställning därifrån och hela proceduren, from min beställning till jag hade paketet i brevlådan, tog 7 dagar inkl. lördag och söndag! Frakten gick på 5,64 USD = 38 kr, billigare än från många svenska webb-butiker.
Och behöver jag nämna att handlar man från USA är det helt andra priser än här i Sverige ... mer än halva priset på Spellbinders tex.

Ett fint kort som låg med i paketet.

Nu ska jag pyssla vidare, ha en bra kväll!

4 kommentarer:

Malin-Helena sa...

Vilket läckert kort! :)

Linda sa...

Vilket fantastiskt vackert kort, jag blir helt betagen! Allt du gör är jättensyggt, men den här är nog min favorit av allt du gjort!
Jag antar att det är en grattisstämpel som är embossad i guld, stämmer det? Väldigt stark och fin guldfärg.

Hälsn. Linda

Sanglert och Jag sa...

Väldigt läckert kort!! Du har en fantastisk fantasi :) Jag ska ta en titt på webb-butiken också. Åkte du inte på någon tull? Kram A

*Bling* sa...

Helt underbart kort de mörka blommorna ger en fantastisk effekt
riktigt avis...had nog velat ha det kortet...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...