tisdag 2 november 2010

Magic ...


Man är alltid förväntansfull och nyfiken när favoritmärket Stempelglede kommer med nya stämplar. När jag såg den här textstämpeln blev jag förtjust direkt, tycker det är en väldigt fin och tänkvärd text. Jag blev så glad att jag hann få den till helgen för jag ville använda den på min sons födelsedagskort!

Jag har använt mönsterpapper från Websters pages och Basic grey på svart cardstock, chipboarden har jag målat med Tim Holtz crackle paint i färgerna picket fence och frayed burlap sen färgat in med stämpeldynor och slutligen glitterlim på det.
Grattis Robin 16 år idag!!!

Jag blir alltid lite nostalgisk och reflekterar över tiden när Robin fyller år. Hans födelse minns jag som om det vore igår och så kommer det förmodligen alltid vara, såna minnen bleknar aldrig. 16 år sen ... tiden går så fort. Puss och kram till dig min fina kille på din födelsedag!

Jag tänkte svara på några frågor jag fick på mitt förra inlägg:
Linda, det är en grattisstämpel från Inkido, embossad i guld helt rätt.
Anna, jag har beställt från USA ett flertal gånger och aldrig behövt betala några tullavgifter. Det blir inte så höga belopp per gång och då tror jag inte att dom bryr sig om det, eller så har jag bara haft tur helt enkelt.
Tack för alla gulliga kommentarer, det är så kul att få ett avtryck från er som kikar in här!

Ha en jättehärlig kväll alla pysselvänner därute!

4 kommentarer:

Anne sa...

For et utrolig vakkert kort, lekkert pyntet med blomster og glitter og de flotte swirlene! :)

Og grattis til den kjekke 16-åringen. :)

.::CaRiN::. sa...

Hej Karin! Underbart kort! Nya textstämpeln är lysande! :D Kloka ord kan man aldrig få för mycket av! :) Tänk att sonen är 16 år nu! :) Får passa på att önska dig en trevlig och mysig allhelgonahelg! Vi ska åka till mina föräldrar i helgen och umgås, mysigt! Vi "ses"! Kram!

Sanglert och Jag sa...

Alltid så kul att se vad du hittar på! Jättefin blomma! Då kanske man kan våga sig på att beställa från staterna någon gång :)

Sanglert och Jag sa...

Hej Karin!
Jag har köpte nya blomstansar nu, tyckte mina var lite väl spetsiga och gav ett hårt intryck. Kanske blir det blomtillverkning till idol imorgon efter ditt recept ;o)
Min textstämpel med "Last Christmas..." kommer från Magnolia. Jag hittade den hos Ljuva Änglar (kanonservice i den e-butiken). Kram A

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...