tisdag 16 november 2010

Flowing in Blue ...


Inga julkort här inte ... här är det höstfärger som gäller :) Favoriter just nu är stämplar från Sweet Pea Stamps, gjorda efter motiv av en superduktig tjej från Malaysia som heter Ching-Chou Kuik och hennes Fantasy Art Collection. Jag har sneglat på dom ett tag och bestämde mig i höstas för att beställa hem några stycken och det ångrar jag inte. Just den här stämpeln heter Flowing in Blue.
Stämpelmotivet är målat med Promarker och jag har använt kantstans och fjärilsstans från Martha Stewart. Alla mönsterpapper är från My Minds Eye.
 Inuti.
 Baksida.
Någon riktig julkortsverkstad kan jag inte påstå att det har varit här hemma men igår gjorde jag iallafall mitt andra julkort. Tänk att det är första advent redan nästa vecka. Ska bli jättemysigt att ta fram julstjärnor och ljusstakar igen, dricka glögg och äta pepparkakaor, mums!
Nu är det dags att gå upp på övervåningen och måla pärlspånt, funderar på att ta några kort däruppe i helgen och lägga ut på bloggen om ni vill se.
Ha en bra kväll!

5 kommentarer:

Sanglert och Jag sa...

Vilket fint kort och du har en väl avvägd komposition (som vanligt;))!! Väldigt läcker stämpel!
Kram Anna

Anne sa...

Så herlig mystisk og høstaktig! :D

Caroline sa...

Hej Karin!
Det vore jättekul att se lite bilder från ert hus.
Själv har jag enorma mängder tak att måla men håller mig just nu till lister :)

Ha det gott!
Kram Caroline

linnzan sa...

Halloj!
Vilken cool stämpel! du har hunnit pysslat lite i alla fall trots bygget, vilken tur. Vi måste ses snart. Kanske ngt adventspyssel hos mig ngn söndag.
Kram

Laila sa...

Det var ett av dom finaste kort jag sett! Tycker mycket om ditt sätt att dekorera. ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...