fredag 26 november 2010

Blompyssel!

I onsdags hade jag en jättetrevlig kväll på Blomsterlandet, vi var ett gäng tjejer som skulle få designa vår egen julgrupp. Vi fick välja precis vad vi ville i hela butiken, det fanns inga begränsningar och under tiden serverades vin och smörgåstårta. Gissa om vi hade kul!! Jag hade tänkt innan att jag ville göra nåt med vita blommor, grön mossa, silver och glas. Så här blev min julgrupp:

I den hjärtformade betongkrukan planterade jag en vit amaryllis, vit julros och i glaset på fot en vit kalanchoe.


Den här lilla fågeln tyckte jag var så söt, två stycken fick bo i min kruka.

Fin glaskula omgiven av trollmossa och julstjärnor i silver.


Jag placerade en blomma i ett glas med hög hög fot och fick då lite mer plats i krukan, det blev lite kul med planteringar i olika nivåer. Jag tror det kan bli fint att placera ett ljus i glaset när blomman vissnat. Stödet till amaryllisen är en spiral i silver dekorerad med vita pärlor.


Två små granar i silver bredvid ett värmesljus. Hjärtformen på krukan återkommer i form av ett vitt hjärta med texten God Jul, runt hela krukan har jag lagt ett band i vitt med silverkulor.


Ha nu en riktigt skön fredag och adventshelg!

4 kommentarer:

Holgis sa...

Hej! Vilken kul idé att ha en "julgruppspysselkväll". Blev jättesött.

Caroline sa...

Fantastisk fin skapelse, det är kul att pyssla med lite av varje och just blommor är ju så kul!
Hoppas allt går bra också med era renoveringar.
Ha en skön helg nu!
Kram Caroline

Sanglert och Jag sa...

Jättefint! Du har verkligen känsla för detta...också ;)

Jag och min kompis har problem med hur limma/tejpa för bästa resultat. Jag hade blivit jätteglad ifall du går in på min sida och kommenterar inlägget.

Jag önskar dig en fin första advent! Anna

.::CaRiN::. sa...

Hej Karin! Vilken otroligt vacker julblomma du skapade! :D Du har talang även för sånt! :) Själv är jag inne på mitt fjärde julkort.. det går trööögt.. kommer nog få köpa ett gäng kort i år! ;) Men något till ska jag väl lyckas knåpa ihop iaf! ;) Ha en fortsatt fin kväll! KrAAaM!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...