onsdag 25 januari 2012

You are fabulous!


Hej vänner !
Tusen tack för alla fina kommentarer, det är så roligt med respons från er. Och vad kul att mina förvaringstips var uppskattade!
Jag har gjort några kort, bla det här, som ska levereras till Uppsalas mysigaste butik, Euforica! Har ni inte varit där kan jag verkligen rekommendera ett besök. Butiken ligger på Övre Slottsgatan 14, mittemot universitetsaulan ungefär. Det finns så mycket fint, både inredning, väskor och kläder.


Kortet är i modellen Gatefold eller altarkort som man säger på svenska, dvs öppningen är mitt fram på kortet . Mönsterpappret kommer från DCWV:s kollektion Once upon a time och textstämpeln från Stempelgledes fina stämpelset "Just a Note". 
Blomman har jag gjort med diesen Tattered Flowers från Tim Holtz och till fjärilarna har jag använt dies från Cheery Lynn.


Kortet hålls ihop i sidan av dubbla, långa band. Först tänkte jag klippa av dem men sen tyckte jag det blev fint med lite längre band som hänger ner en bit från kortet, så då fick det vara så.


Inuti har jag gjort ett skrivfält med en Spellbinders die.


Baksidan med min personliga stämpel och en liten fjäril!Så vill ni se det här kortet "på riktigt" eller kanske ge bort det till någon så finns det till salu på Euforica!
 Ha en trevlig kväll!

7 kommentarer:

Strömstad Scrapbooking sa...

Hej Karin!
Helt enastående fint! Jag fattar inte hur du får till det gång efter gång :) Kram till dig!
Anna

Anne sa...

Veeldig flott kort, nydelige farger og pynt, digger alle detaljene. :)
Klem, Anne.

Hannis sa...

Heja, heja!!
Dom kommer att sälja som smör=))

Kram till dig/Johanna

Agneta Lundbäck Sjölin sa...

superfint och stilrent.....
kram

Christina sa...

This is absolutely stunning Karin!
Hugs Kristel

Mona sa...

Underbart kort du har gjort Karin jag gillar din stil jättemycket det är så fint i färgerna och vackra papper använder du , den stora blomman är så vacker det är alltid så roligt att titta på dina saker Ha en bra kväll
Kramar Mona

Katarina sa...

Vilket enormt vackert kort, såååå otroligt fint. Kram Katarina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...