måndag 10 december 2012

Mitt nya kontor!


Hej!
Det var längesen det var nåt nytt här och det är inte alls meningen. Jag har problem med att lägga upp nya inlägg med bilder på bloggen, jag får meddelande om att det inte finns något ledigt lagringsutrymme. Det står också att bilderna lagras i mitt picasa webalbum men när jag klickar mig vidare så står det att endast 22% av utrymmet är utnyttjat där. Hmmm ... konstigt. Jag har inte hunnit sätta mig in i detta, är det någon av er därute som råkat ut för samma sak?
 Jag visste inte ens att jag använde Picasa webalbum ...
Jag hann spara ett inlägg, med bilder från mitt nya kontor, som utkast innan jag fick det här problemet och eftersom det var några av er som ville se det lägger jag ut det nu så det händer nånting här inne!!


Jag trivs jättebra i vår nya bilanläggning, allt är nytt, stort och fräscht.
När jag tog fotona hade jag nog bara haft kontoret i någon vecka och kände mig inte riktigt hemma där. Solen lyste så fint in genom fönstren och det blev härliga skuggor överallt. Nu efter sex veckor har jag boat in mig ordentligt och alla saker har funnit sin rätta plats..
 
Ballerinatavlor köpta på en möbelaffär i Uppsala.Det var lite svårt att fånga sammetstapeten på en bild som gör den rättvisa, men här ser ni ganska bra hur den ser ut.


Jag hoppas det löser sig med mitt bloggproblem, så jag kan börja blogga julkort!
Jag ska också ta mig en bloggrunda och kika runt hos er alla, det var längesen och jag saknar verkligen inspirationen och kontakten!
Ha en bra måndagkväll!

4 kommentarer:

Gitte sa...

Sikke da et lækkert kontor.

Iffa ...... sa...

Men du, får du sitta i en sådan vacker miljö varje dag och jobba, FANTASTISKT snyggt !!!!!!!!!
Älskar orkidéer, så snyggt den var och i den höga snygga krukan. De tre ljusen i de höga ljusstakarna = skitfint!
Underbara kort du tagit, så fint hur ljuset faller i och ja............jag är inte alls avis på dig,fniss..........jo bara MASSOR! Själv sitter jag i ett vanligt träligt sjukhus och skriver =) men jag unnar dig verkligen detta vackra kontor, verkligen såååååå fint!!

Men vad tråkigt, jag tänkte just föreslå hur du skulle göra men det verkar ju inte vara utrymmet som är ditt problem....hm....vad kan strula? Ibland tycker jag dock bara att blogger strular....och väntar man in den så funkar det sedan igen =)
Jag fyllde mitt utrymme och fick först då veta att korten hamnade i Picasa....man lär sig hela tiden. Nu har jag blivit bättre på att förminska kort och sortera in dom i album där så jag har lite koll på korten. Sist jag var inne hade % ökat mycket tyckte jag men det verkar gå i klumpar.....men jag har allt mycket utrymme kvar än....oj vicket svammel det blev från mig nu =)
Jag hoppas det löser sig för dig och att du kan komma igång och blogga dina julkort!
Kram Iffa

Lone sa...

Kul med et livstecken, började bli nervös att du hade glömt oss :-) Konstig med din blog hoppas att det fixar sig... Ses vi på onsdag? Kram!

Mona sa...

Så fint du har det Karin så gott det måste vara att sitta och jobba i en ny fräch miljö. hoppas att allt löser sig för dig med bloggen.
Kram Mona

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...