söndag 17 mars 2013

Happy Birthdaytag och en vinst :)



Hej på er!
Hoppas helgen har varit bra!
Min helg startade med fördelsedagsfirande i fredags, pyssel och middag och hos goda vänner igår och en riktig slappardag med härligt vårväder idag.
Idag tänkte jag visa en tag med Kaiser Crafts fina papper Sweet Nothings. 


Baksidan av tagen.
 Jag har färgat in notpappret med distresser, stänkt vatten och värmt med min embossfön. Även använt Inkidos "Splash" stämpel med Versafines dyna Smokey grey för att få lite mer nedtonat tryck.


För några veckor sen hade Strömstad Scrapbooking sin första skisstävling.
Jag skickade in ett bidrag och jag vann!! Vad glad jag blev! Den här fina vinsten landade i min brevlåda förra veckan. Massor med fina blommor och två söta stämplar. 


Jag har bestämt mig för att följa Tim Holtz 12 tags of 2013, så snart blir det mer tags här på bloggen! :) Ha en skön söndag!

9 kommentarer:

Iffa ...... sa...

Vilken härlig vinst du fick, GRATTIS!!!!
Supersnygg tag du gjort, älskar den stilen. Vad snygg splash-stämpeln var =)
Ha en fin kväll!
kram

Holgis sa...

Grattis! Läckra blommor du vann! Jag har också tänkt haka på Tim Holtz tagsen. Gjorde den för mars och fick massor av påsk och vårkänslor i kroppen. Riktigt rolig!
Kram

Anne sa...

Gratulerer med seieren, herlig premie. :)

Så flott tag, herlige farger og så kul stil. :)

Klem, Anne.

Pernilla ~Pillan~ sa...

Oj vilken läcker tag, du lyckas verkligen få den där vintagekänslan på dina alster! Och vilke vinst!! Grattis! Fick nyss reda på att jag oxå har en vinst att vänta in i brevlådan.. Spännande å se vad det är ;-). Ang allergin så är det ju ngt man får prova sig fram till, men familjen hade en yorkie när jag bodde hemma och han tålde jag så därför var valet självklart med min egna... Fäller inte hår heller så det är relativt lätt att hålla efter så man minskar allergener.. Kram

Holgis sa...

Tyvärr kommer jag inte ner tlil butiken förrän onsdagen innan mässan. Imorgon körs katterna ut till svärmor (åker till Tallin på fredag)och nästa vecka jobbar jag natt. Det får bli massa pyssel här hemma ist för min del. Kram

Annelie sa...

Snygg!!!

Gurkiss sa...

Himla snygg tag och grattis till vinsten :)

Ha de gott.
Kram Gurkiss

Mona sa...

Grattis till din fantastiska vinst vilka underbara blommer. Sen har du ju gjort så många fina tag du är så otroligt duktig på att få fram den vintage känslan på dina alster.
Ha en bra fortsatt vecka
kram Mona

Louise sa...

Så mycket fint du har gjort. Du är så himla duktig. Grattis till vinsten.
kram Louise

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...