fredag 25 september 2009

En "pysslig" kanin ...


Häromkvällen när jag satt framför TV:n och pysslade hade jag sällskap av familjens lilla kelgris, vår lejonhuvade kanin Cesar. Han är väldigt social och vill alltid vara "med". Just ikväll sprang han antingen runt mina pysselsaker som jag hade på golvet eller så hoppade han upp i soffan och satt bredvid mig. Helt plötsligt fick han för sig att leka med veven till Cuttlebugen. Jag kunde inte låta bli att skratta när jag såg hur han puttade och krafsade för att försöka få tag om veven. Till slut lyckades han putta runt den ett varv så att den landade bakom hans öron ... Sen var det bara att börja om från början igen ... :)

Vi får väl se vad han hittar på ikväll för nu ska jag ta fram pysselsakerna igen och bänka mig framför IDOL. Och jag är solokivst till på söndag så det blir pyssel heeeela helgen! :)

1 kommentar:

Carin sa...

Hej Karin! Vilken supersöt kanin! :D Och vad komiskt att han försökte leka med Cuttlebugen! *fniss* :D Nice att ha en hel helg med pyssel! Passar ju perfekt när man är solokvist och det är lite ruggigt ute! :D Jag ska också pyssla lite idag - de nya stämplarna har kommit! Yay! Men först blir det en liten stadstripp med shopping! Ser fram emot att se dina alster senare! Ha en fin lördag! Kram Carin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...