fredag 4 september 2009

Ett sommarminne ...I onsdagskväll var jag i The Scrapbookstore här i Uppsala och pysslade. Det var jättekul att träffa alla pyssel-vänner igen och höra hur alla haft det under sommaren. Jag kände mig väldigt inspirerad och började på en layout med min söta granne Ida. Dom sista detaljerna gjorde jag klart klockan sex imorse. Jag brukar vanligtvis inte pyssla vid den tiden på dygnet men ikväll kommer Ida och hennes familj hem till oss, och dom ska få layouten, så jag var tvungen att bli klar!

Layouten är gjord på ett mönsterpapper från My Minds Eye's serie Bella Bella. Kanten på pappret är utstansad med Fiskars punch Threading water. Alla blommor kommer från Prima, likaså strass-svirveln.

Jag köpte ramen Ribba på IKEA och ramade in layouten för att Ida skulle kunna ha den hänga på väggen som ett sommarminne.Dekorerade även passepartouten med en blomma och svirvlar. Nu ska jag förbereda lite innan våra vänner kommer, ska bli kul att se vad Ida tycker! Ha en jätteskön helg!

3 kommentarer:

Carin sa...

Hej Karin! Vilken underbar LO! Vacker och stilren men med många fina detaljer! Vilket jobb med punchen! :) Jättebra idé att rama in den också så många kan beskåda den! :) Ha en fin lördag! Kram!

Holgis sa...

Vad härlig den blev. Hoppas hon kommer uppskatta den i många år.

linnzan sa...

Verkligen underbar! Antar att hon blev jätteglad för den. Och resten av familjen också. Där lyckades du verkligen bra, fast det gör du ju jämt! Kram och ses imorgon

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...