onsdag 23 september 2009

I love Spellbinders ...

Förra veckan fick jag hem två nya Spellbinders och självklart ville jag prova dom på en gång! Det är ju alltid kul när nya pysselgrejer landar i brevlådan. Sen jag använde Spellbinders första gången tillhör dom mina favoritverktyg och jag använder dom flitigt när jag gör kort. Det finns många olika former och figurer, just den här heter Blossom.

Stämpeln Flower Girl från Sugar Nellie är färglagd med Promarker. Det bruna mönsterpappret kommer från Cloud 9 Design och heter Chocolate Chalet. Blommorna är utstansade med EK Success Retroflower-punchar.

Textstämpel från Pysselmyran.


Insidan.


Till sist min personliga stämpel från Inky Wings på baksidan. Nu blir det fortsatt pyssel, ett julkort är på G. Ha en fin kväll!

2 kommentarer:

Carin sa...

Tjusigt Karin! :D Lite flower power känsla över det hela med retroblommorna och söta Gorjuss med krans! :) Förstår att du gillar dina spellbinders, jag skulle också vilja ha några sådana! :) Men som sagt kanske jag får göra en investering snart! ;) Ser att du testat att sy på kortet också, jag är också sugen på det! Måste pröva det någon dag! :) Lite jobbigt att brossla med maskinen bara! ;) Ha det fint så "ses" vi på bloggarna! Kram!

Carin sa...

Hej igen! :D
Ser fram emot bildbeviset på er söta kanin som ville pyssla! *leeer* Tänk vad festligt! Förstår att du log rejält! :D Ha en fin fredag! Vi ses! Kram!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...