lördag 26 september 2009

A Merry Christmas To You

I onsdags när jag var på pysselträffen började jag på mitt första julkort för i år och idag blev det klart. En shabby-chic ängel fick pryda kortet omgiven av svirvlar och blommor. Spetsen är köpt på auktion och stjärnan i guld hittade jag på Coop förra julen.

Texten "A Merry Christmas To You" är en clear stamp från Crafty Secrets och ingår i ett set med stämplar som heter Vintage Christmas. Dom är jättefina och det kommer nog dyka upp fler julkort här på bloggen med dom stämplarna.


Ni som är här inne och kikar har kanske märkt att jag ofta använder EK Success blompunchar "Retro flower". Dom finns i fyra olika storlekar, på det här kortet har jag använt alla fyra; extra large, large, medium och small.


Nu börjar det snart skymma ute och jag är ensam hemma. Sonen är i Thailand och sambon på kickoff hela helgen. Jag är inte van att sova ensam, tänk vad tyst det är och vad mycket konstiga ljud man hör ...
Jag har börjat med ett måla-om projekt idag, den tråkiga syrabetsade köpmansdisken i köket ska bli vit och fin. Just nu ligger lådor, luckor och hyllplan utspridda i hallen på torkning. Jag hoppas det blir bra, resultatet kommer nog ut på bloggen nästa vecka hoppas jag!
Nu ska jag byta CD:n i stereon och fortsätta pyssla lite! Ha en jätteskön kväll, det ska jag ha!


3 kommentarer:

Heidi sa...

For et vakkert kort!! Heidi

Carin sa...

Vilket mysigt gammaldags julkort! Gillar känslan i kortet! Den ljuva ängeln med de traditionella julfärgerna runt! Blir sugen på att använda retroblommorna mer också när jag kikar in här, är lite dålig på det just nu! :-O Har dock fått ihop ett julkort idag! :D Är på G med ett till! Härliga söndag! ;) Ha en skön dag! Kram!

Änglarnas hus sa...

Men såå fint!! helt i min smak..urgulligt kort!!

Kraam Sanne!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...