fredag 2 oktober 2009

Äntligen fredag ...

Foto taget på Fjärilsmuseét utanför Stockholm

Om en vecka är det åter dags för Sy- och Scrapmässan i Kista! Det ska bli trevligt att spana in alla nyheter sen sist och garanterat kommer jag komma hem med en kasse pyssel :) Jag hoppas bla hitta en fjärilspunch som verkar lite svår att få tag på, fjärilar på kort och layouter är så fint!

Veckan som gått har varit fylld med pyssel inför utmaningarna i helgen, jag kommer bidra med ett kort och en layout. Jag har också för första gången i mitt liv beställt blommor på internet. Igår kom en stor låda innehållande tre rosor hem till mig. Det är, för mig, nya sorter som jag inte har sen förut så det ska bli väldigt spännande att se dem växa och utvecklas nästa år.

Den här fina utsikten kommer jag ha hela helgen, det blir lata dagar i skärgården, god mat och skön värme från öppna spisen.
Ha det fint!

2 kommentarer:

Carin sa...

Hej hopp! :D Jag har också haft lite full rulle och inte hunnit blogga runt som jag vill! :) Ditt julkort nedan är läckert! Den där julstämplen från CS är så fin! Kul att du utmanat dig själv lite och inte använt några blommor! Jag tycker du lyckades utmärkt! :D Ska bli roligt att se vad du hittar på med den nya stämpeln från Funkykits! :) Håller tummar och tår för att du ska vinna imorgon! :) Ha en fin helg! Kram!

Änglarnas hus sa...

Härligt! förstår att den mässa blir som ett Mekka för dig :) själv ska jag på Bo mässan i morgon..

Vilken härlig utsikt du ska ha i helgen! är det sommarstugan eller ett skärgårshotell so skall besökas?

hur som helst ha en Underbar helg :)!!

Varma kramar ifrån Sanne!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...