onsdag 6 oktober 2010

Så kul att pyssla igen!

Hej alla pysslare!
Här har varit tyst och tomt i över en månad, va trist! Jag har verkligen saknat att pyssla! Eftersom bygget här hemma tar så mycket tid och kraft så har det inte blivit så mycket energi över till det.
Men i söndagskväll fick jag ett enormt pysselsug, så fram på köksbordet åkte papper och stämplar. Jag ville göra ett kort med höstfärger och så blev det. Mitt första kort med Magnolia-stämpel dessutom. 


Jag tycker stämplarna i deras kollektion Fairytale 2010 är så söta, denna heter Bubbling Tilda. Vingspetsarna och bubblorna skimrar i silver men det syns tyvärr inte så bra här. Alla mönsterpapper kommer från My Minds Eye, serien heter Classics. Blommorna och bladen är utskurna ur ett av mönsterpappren, jag har format till blombladen litegrann så att dom sticker ut från pappret.







Insidan


Baksidan



Det här kortet fick Josefine på The Scrapbook Store idag. Vi träffades hela pysselgänget på butiken efter jobbet. Det var jättelängesen vi sågs där och det var så himla kul att träffa alla igen. Josefine har nyligen köpt butiken, efter att ha jobbat där i flera år. Vad kul med en egen pysselbutik!

Natti natti!

5 kommentarer:

Caroline sa...

Jättegulligt kort!
Trist nog kunde jag inte komma igår.
Men jag kommer gärna nästa gång alla ska samlas där!
Hoppas det går bra med övervåningen. Själva flyttar vi nog in i morgon ;)

kram caroline

Anna sa...

Vad kul att se att du är tillbaka! Som vanligt ett underbart kort. Du lyckas dessutom alltid få till så fina baksidor! Kram Anna

Josefine Holtby sa...

Det var så roligt att ni kom förbi i onsdags. Jag blev så glad och rörd av din omtanke! Kram Josefine

linnzan sa...

Hej vännen! Jag håller med Josefine. Det var så kul att vara tillbaka i butiken igen och mitt pysselsug e nu på topp! Kortet är superhärligt så här i hösttider. Kram

kimsan sa...

Härligt kort med en underbar stämpel.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...