söndag 6 februari 2011

Enchanting Gold - i rosa!


Hej!
Hoppas ni har haft en härlig helg! Här hemma har vi tagit det lugnt, tittade på Melodifestivalen igår förstås! :) Jag kunde inte bestämma mig för vilken jag tyckte var bäst, det var flera bra men ingen som blev självklar favorit hos mig. Igår var jag också på stan en sväng och handlade sprillans nya och jättefina papper från Inkido. Bara längtar efter att få pyssla med dom. Jag har pysslat med andra papper i helgen, dom som ingår i det här kortet med rosa prickar från Maja Design. Stämpeln från Sweet Pea Stamps heter Enchanting Gold. Jag har använt en kantstans från EK Success dom heter Diamond Lace.





Nu har vi en ny och spännande vecka framför oss, hoppas den blir bra för er alla!

7 kommentarer:

Iulia sa...

Hi,Karin! Your creations are stunning! It was a pleasure browsing through your blog. You have a great talent.
Such a pity I don't understand your language:(
Hugs to you,
Iulia

Anne sa...

Woow, dette var utrolig lekkert!
Alt ved det er så nydelig, fin detalj med den brettede blomsten,
og ellers bare herlige detaljer. :)

Klem, Anne.

linnzan sa...

Hej kompis! Så galet snyggt kort! Har du virkat blomman själv? Kunde inte hålla mig igår utan beställde fyra sweet pea stämplar, tjoho! Längtar till kursen hos Mian. Kram

Susy sa...

Vilket otroligt vackert kort!
Är det en virkad blomma som dekoration? Super snyggt!
Jag handlade också nya papper från Inkido i helgen, så himla fina!
KRAM SUSY

Sanglert och Jag sa...

Vilka fina kort. Gillar det gröna väldigt mycket också. Jag har fortfarande paus från pysslandet så har inte varit runt och kikat på sistone. Kul idé med blommorna i halvformat.

Du har en Award att hämta hos mig!
Kram Anna

.::CaRiN::. sa...

Hej Karin! Vilket urtjusigt kort! Härliga rosa nyanser! Ett problem bara, nu blev jag ännu mer sugen på att köpa stämplar från Sweet Pea.. suck! ;) Vad roligt att du anmält dig till en färgläggningskurs! Distresser är roliga att färglägga med! Som att måla akvarell typ! :D Men det är roligt att variera sig, därför beställde jag som sagt Copics! Det blev Ciao efter lite överläggning. Sketch har exakt lika spetsar men är lite större och har färgnamnet och numret på korken, vilket vore bra men dom kostar mycket mer. Eftersom jag inte vet om det blir en hit för min del så beställde jag ciao vilka de flesta verkar använda. Det finns tydligen lite fler nyanser i Sketch också men jag tror man kommer ganska långt med 144.. :P (och man kan ju köpa några Sketch om man vill också..fniss) Men jag beställde 72 till att börja med! Längtar tills jag får hem dom! :D Ha en fin lill-lördag imorgon! KraM!

Jasmine - säljer handgjorda kort sa...

Riktigt fint! Jag gillar verkligen dina kort.
Kram

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...