torsdag 10 februari 2011

Kuik´s The Moth ...


Hej på er!
Har gjort ett kort med underbara The Moth  från Sweet Pea Stamps. Dom här runda stämplarna passar så bra ihop med Spellbinders "nestisarna". Motivet är målat med Promarker. 
Jag fick en till award häromdagen! Tack så jättemycket Anna, dina fina ord gjorde mig jätteglad! Anna har bloggen Sanglert och jag   och det gemensamma intresset för pyssel gjorde att våra vägar korsades på nätet.
När man får awarder är det meningen att man ska ge dem vidare och detta är min tredje award men jag har aldrig fullföljt uppgiften att skicka vidare. Jag tänkte göra det idag ... jag skickar den vidare till 2 personer som båda inspirerar mig på olika sätt!

Carin är en av mina första "bloggvänner", hon har en cool personlig stil och är superduktig färgläggare! Vi hörs via bloggarna och det är jättekul att få glimtar från norr lite då och då!
Min vän IRL som jag träffat via pysselträffarna på The Scrapbookstore. Vi har sen dess haft många trevliga stunder vid pysselbordet, både hemma hos henne och hos mig.

Kram på er!

10 kommentarer:

Anne sa...

For et flott kort, nydelig motiv, og herlig tekst da. :)
Flott pyntet. :)

Klem.

Iulia sa...

Lovely Karin! Your cards are so special!You have an eye for the detail and matching colors! Love your colorwork and those transparent leaves here! You're so talented!
Hugs, Iulia

Kristel sa...

Wowww this is absolutely gorgeous Karin! Looks so stunning!
Hugs Kristel

Caroline sa...

Tjusigt!
Håller också på och målar dem stämplarna nu. Väldigt fantasifulla :)
Ha en trevlig helg!
kram

Annelie sa...

Wow så snyggt!!!

Susy sa...

WOW så himla snyggt!
Snygga dekorationer!
Vilket kaos idag...
Inga bussar går i Stockholm, kaos och det snöar fortfarande....
Vill inte det det så här....
Vill bara vara inne och pyssla!!!
KRAM PÅ DIG OCH TREVLIG HELG!
SUSY

.::CaRiN::. sa...

Hej Karin! Stort TACK för den fina awarden! Så glad jag blir! :D Nu har du inspirerat mig att köpa en Sweet Pea stämpel.. fy på dig! ;) Diggar verkligen ditt senaste kort (också!)! Jättevackert! :) Mysiga färger! Och vilket fint citat! Imorgon ska jag hämta ut ett paket, tror det är Copicspennorna.. ooIEE! :D Ska bli roligt att testa dom! Tror inte det är så jättestor skillnad mot promarker förutom att spetsen är mer som en pensel och att Copics eventuellt finns i fler nyanser. Ha en mysig fredag och helg! KrAAm Carin

linnzan sa...

Hej vännen! Tack för awarden, vad glad jag blir! Ska bli supermysigt ikväll, ser fram emot det! Kram och ett galet snyggt kort!

Kim Piggott sa...

Oh wow!
This is so gorgeous!
hugs
kim x

Jasmine - säljer handgjorda kort sa...

Mycket fint! :)
Du är duktig på att skapa.
Kram

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...