söndag 13 september 2009

En hösthälsning


Ett kort i höstens färger har det blivit den här veckan. Jag blev så förtjust i dom här papperen från Kaiser Scrapbook (serien heter Bohemian Threads) och tyckte dom skulle passa bra till ett höstkort. Törs man säga att man gillar hösten? Jag gör det iallafall. Åh vad härligt med klar och frisk luft. Så skönt att dra på sig stövlar, kanske en ny höstjacka och en mysig sjal ... Höstens färger ute i naturen är också helt underbara och inspirerar till kort som detta.

Blommorna är utstansade Retro Flower i två olika storlekar. I mitten en liten klick Liquid Pearls i färgen White Opal. Stämpelmotivet är söta Gorjuss Girls färglagd med Promarker.



Inuti kortet har jag första versen ur Björn Afzelius fina text "Höst".

Tack för titten och ha en jätteskön söndagkväll!

2 kommentarer:

Carin sa...

Hej Karin! Tack för din fina kommentar! Bladen är mycket riktigt en QK die! Väldigt användbar! :) Men vilket otroligt fint höstkort du har gjort! Gillar dom mustiga färgerna! :D Och vet du vad? Jag älskar också hösten! Då får man sparka i färgglada lövhögar, andas frisk luft, köpa ny höstjacka, skor och en fluffig varm halsduk och mössa! Man får sitta inne och tända ljus och dricka en god kopp kaffe och PYSSLA! Mysigt värre! :D Jättefin höstdikt också! Afzelius kan sin sak, helt klart! Ha en fortsatt fin söndag du med! Kram!

Carin sa...

PS: Vart har du köpt den personliga stämpeln? Jag skulle också vilja ha en liknande! :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...