lördag 13 mars 2010

Sing - The Greeting Farm


Hej hej! Det är vår i luften idag! Vilket underbart väder vi har haft. Jag har varit ute och provåkt min gamla spark som pappa tog med sig till mig i veckan och det var jätteskönt att ta en tur på den i det fina vädret. Än så länge är det snötäckta vägar här runt vårt hus så det gick jättebra.
Min granne fyllde år igår och jag gjorde det här kortet till henne. Stämpeln heter Sing och kommer från The Greeting Farms serie Hope & Grace. Det är nog mina favorit-motiv-stämplar just nu, så roliga att färglägga!
Det blå motivpappret är av märket The Robins Nest och heter Spa Blue Journey, det beiga pappret med noter kommer från Kort & Godt.Nu får ni ha en fortsatt trevlig lördag! Jag ska försöka hinna pyssla lite innan det är dags för middag med grannarna! C u!

3 kommentarer:

Aud sa...

Nydelig kort!♥
Jeg liker det motivet fra TGF så godt! :o)

Klem,
Aud

.::CaRiN::. sa...

Hej Karin! Vilket underbart kort! Stämpeln blir man glad av! Fina färger också, jag gillar brunt och blått! :D Vi har också härligt väder, jag ska strax ta en långpromenad och lapa sol och frisk luft! Härligt! Sedan blir det kaffe och mer pyssel! ;) Har beställt lite nya stämplar, hoppas dom kommer snart! ;) Kramis!
PS: Vilken vacker ask du scrappat här nedanför också! :D

Carrok81 sa...

Hej

Vilket sött kort, jag gillar verkligen blommorna.
Javisst har vi haft ett underbart väder, mer sol :)

Ha det gott
/Caroline

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...