tisdag 2 mars 2010

Grattis till en liten


Jag fick beställning på ett kort till en nyfödd pojke. Det enda kravet var att kortet skulle vara i färgerna svart-vitt och att pojkens namn skulle stå på framsidan. Det kändes som en utmaning att göra ett kort till en liten nyfödd bebis i svart och vitt utan att det skulle kännas för "tungt". Men det är roligt med utmaningar och framförallt roligt att få förtroendet att göra kortet!
I söndags på pysselträffen hos Mians Scrap & Design i Enköping knåpade jag ihop det här kortet till Viggo. Basen är vit cardstock, mönsterpappret kommer från Rouge de Garance och textstämpeln från Minelle. Jag har dekorerat kortet med svart och vit spets, fjärilar från Karen Marie Klip och bokstavs-thickers från American Crafts. Rosorna vita och svarta med en blå ros i mitten för att symbolisera att det är ett gossebarn ...

Rosorna och dom svarta bladen är sprayade med en pärlemormist för att dom ska glimma lite, men det syns inte så bra på fotona. Runt textstämpeln har jag använt en stämpel från Stempelglede Grounge Collection.
Det var det enda kort jag hann göra på pysselträffen i Enköping! Mariannes butik, Mians Scrap & Design, är verkligen grym, fullproppad med fina saker för en pysselälskare. Dessutom finns hennes egna alster överallt i butiken, så det finns mycket fint att titta på och inspireras av. Tiden går ju så fort när man har roligt, timmarna hos Mians bara flög fram. Klockan åtta var det dags att åka hem, med en hel del nya pysselgrejer i bagaget! 
Ha en trevlig kväll!

5 kommentarer:

.::CaRiN::. sa...

Halloj! :) Vilket vackert kort! :) Förstår att det blev en extra utmaning då kortet skulle gå i svart/vitt till en liten kille! Men du klarade uppdraget galant! Stilrent men ändå detaljrikt! Jätterart med den blå rosen som symboliserer det nya lilla livet! :D På lördag ska jag på pysselmara, det blir skoj! :D Hoppas jag får något gjort också! ;) Nu är det snart dags att jiddra med John Blund- bra kille! ;) Kram!

Laila sa...

*gör tummen upp*
Otroligt läckert!

Christel sa...

Oj, vad snyggt! Det blev riktigt bra med färgerna svart och vitt. Gillar att du brutit av lite med krämfärg på bla rosorna. Ger ett så harmoninskt intryck!

Anonym sa...

I Mians affär kan man spendera timmar :) Hade barnen med mig dit och skulle handla upp ett presentkort, tack och lov fixade snälla Mian fram en dvd-spelare så kidsen ville inte åka därifrån när väl hade handlat klart... Bor ju inte sååå långt därifrån, vore kul att ses där på någon pysselträff!
Kram Annica Sternesjö

Jasmine - Kortmakerskan sa...

Ett av de finaste korten som jag har sett! <3
Kram

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...